Hansgrohe hoofddouches

Croma 160 en 220

Het is een trend die steeds populairder wordt: grote hoofddouches in de badkamer die zorgen voor extra comfort en doucheplezier. Met de toevoeging van de nieuwe Croma 160 en 220 Showerpipes kan iedereen genieten van een grote hoofddouche tegen een aantrekkelijke prijs.

Croma 220 Showerpipe biedt het ultieme doucheplezier
De nieuwe Croma 220 Showerpipe biedt een compleet douchesysteem bestaande uit een brede hoofddouche, aparte handdouche en bijpassende Ecostat Comfort thermostaat. De brede metalen hoofddouche met een diameter van 220 mm is voorzien van de AirPower technologie, deze zorgt ervoor dat waterdruppels worden vermengt met lucht wat zorgt voor meer watervolume en een volle doucheregen. Dankzij de siliconen noppen van QuickClean kunnen kalk-afzettingen zeer moeilijk hechten en zijn ze eenvoudig weg te wrijven. De 400 mm lange douche-arm is zwenkbaar en biedt de gebruiker daardoor veel comfort, zelfs als de thermostaat in een hoek wordt geplaatst.

De Croma 100 Vario handdouche is een mooie aanvulling op de brede hoofd-douche en biedt keuze uit vier straalsoorten; Rain-, shampoo-, massage- of de normale straal. Ook de handdouche is voorzien van het QuickClean anti-kalksysteem.

Croma 160 Showerpipe
De Croma 160 Showerpipe is de kleinere variant van de Croma 220. Deze Showerpipe heeft een 160 mm brede hoofddouche zonder de AirPower technologie en is in combinatie met de Croma 100 Vario handdouche en de Ecostat Comfort thermostaat een blikvanger in de badkamer voor een aantrekkelijke prijs.

Veiligheid en comfort
Met de Ecostat Comfort thermostaat zijn de douchesystemen gemakkelijk te bedienen. De thermostaat bevat duidelijke functiesymbolen en de stevige, robuuste, ergonomische grepen van metaal geven de thermostaat een modern uiterlijk. De thermostaat is zeer veilig, dankzij de beveiligde SafetyStop temperatuurbegrenzing op 40°C, een verbetering ten opzichte van de 38°C bij bestaande thermostaatkranen. De kans dat de gebruiker de temperatuur-begrenzing door de 40°C draait is met deze instelling kleiner, waardoor de kans op verbranding aan heet water minder groot wordt. Met de SafetyFunctie kan de maximale temperatuur vooraf worden ingesteld.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist