Hansgrohe hoofddouches

Rainshower E

Douchen speelt een hoofdrol in het gevoel van persoonlijk welzijn. Over het algemeen geldt dat een grotere hoofddouche zorgt voor meer doucheplezier. De nieuwe Raindance E AIR hoofddouches van Hansgrohe, ontwikkeld in samenwerking met Phoenix Design, vallen niet alleen op door hun grootte maar ook door het opvallende design.Doucheplezier over de gehele breedte

Bij de ontwikkeling van de Raindance E AIR hoofddouches is vooral gekeken naar de gebruiker. De rechthoekige vorm van de hoofddouche is ergonomisch ontworpen om te passen bij de vorm van de schouders. Het water stroomt over de volledige lichaamsbreedte, zodat doucheplezier XXL gegarandeerd wordt. De hoofddouche is in drie dimensies leverbaar: van een comfortabele 251 x 151 mm tot een luxueuze 430 x 220 mm waarbij tevens twee straalsoorten mogelijk zijn.

Ondanks zijn grote afmetingen, geven de zacht afgeronde hoeken de Raindance E AIR hoofddouches een verrassend vriendelijk uiterlijk. Het innovatieve design harmonieert perfect met moderne badkamers waarin natuurlijke vormen een plaats vinden.

Optimale techniek voor een unieke douchebeleving
Alle Raindance E AIR douches zijn voorzien van de Hansgrohe AirPower technologie. Deze technologie mengt lucht bij het water, waardoor zachte volumineuze druppels het lichaam volledig omhullen. Bijkomend voordeel is dat er minder water nodig is om een unieke douchebeleving te bieden.

Dankzij de QuickClean anti-kalkfunctie heeft kalk geen kans op de Raindance E AIR hoofddouches. Dankzij de siliconen straalopeningen kan kalk zich niet hechten en kunnen kalk- en vuildeeltjes eenvoudig verwijderd worden.

Voor het eerst biedt een hoofddouche van dit formaat twee straalsoorten. Behalve de bekende RainAIR straal biedt de Raindance E 420 AIR 2jet ook een verkwikkende RainFlow straal. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de techniek die in de muur verwerkt zit: de iBox universal van Hansgrohe.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist