Hansgrohe hoofddouches

Raindance Air Showerpipe iBox

De trend van grote hoofddouches met hun intense douchebeleving zet zich onverminderd voort. Hansgrohe ontwikkelde voor haar succesvolle Raindance programma het nieuwe douchesysteem Raindance AIR
Showerpipe iBox.

Innovatieve techniek achter de wand
De Raindance AIR Showerpipe iBox verbindt de kennis van douchespecialist Hansgrohe met het bewezen slimme inbouwdeel iBox universal. Voor de wand biedt het geheel van hoofd- en handdouche de optische versmelting van de waterdoorvoerende glijstang met de slanke, rechthoekige inbouwthermostaat. Achter de wand biedt de iBox universal van Hansgrohe een flexibel inbouwsysteem, doordat het in de wand gemonteerde inbouwdeel op alle standaard- en thermostaatoplossingen van Hansgrohe en Axor gebruikt kan worden. Door de verborgen techniek is er voor de wand meer bewegingsvrijheid. Dankzij de AIR technologie die het water vermengd met lucht, biedt ook deze Raindance Showerpipe u doucheplezier XXL. De Raindance Showerpipe iBox is ook in een EcoSmart-uitvoering verkrijgbaar, waarbij de waterdoorstroom tot 9,5 liter per minuut gereduceerd wordt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist