Hansgrohe handdouches

Raindance Froggy

De tranen vloeien al zodra het woord ‘harenwassen' valt. Werd er in de kinderkamer zojuist nog tegen draken gevochten of naar griezelverhalen geluisterd, zodra er water en shampoo over hun hoofdjes stroomt, is het gedaan met de heldhaftigheid van kinderen. Hoe kan dit noodzakelijke kwaad aangepakt worden en wordt baden en douchen weer leuk en aangenaam?Deze vraag wordt al generaties lang door vaders en moeders gesteld, ook door de ouders bij Hansgrohe. Hun idee: een douche die kinderen leuk vinden. Een vrolijke groene kikker met bewegende kraalogen en een brede lach maakt douchen en baden tot een groot plezier. Het sympathieke siliconen figuur kijkt vrolijk de badkamer in vanaf de grote Raindance S douchekop (diameter 100 mm) - een echte eyecatcher, die de kleintjes in de badkamer gezelschap houdt. En voor de ouders: druk op de kikker en hij geeft een vrolijke piep.

Eén douche voor kinderen én ouders
De Raindance Froggy is niet alleen leuk voor kinderen, maar als Raindance S 100 AIR ook voor volwassenen. Het kikkerhoofd kan eenvoudig van de douchekop verwijderd of er opgezet worden. Het bewezen QuickClean anti-kalksysteem vereenvoudigt het reinigen van de douche. Door met een vinger over de siliconen straal-openingen te wrijven, is de douche snel vrij van kalk. De EcoSmart technologie begrenst de waterdoorstroom tot max. 9 liter per minuut. Kinderen kunnen veilig met het kikkerhoofd spelen: de kleuren zijn niet giftig en kleine onderdelen kunnen niet loslaten. Raindance Froggy heeft alles in zich, om voor doucheplezier bij kleine en grote mensen te zorgen. Tranen in de badkamer behoren tot het verleden, kikker en kinderen lachen samen om het stromende water.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist