hansgrohe douches

croma 100 showerpipe reno

Voor velen is een lekkere douche een goed begin van de dag. Hierbij geldt: hoe groter de straal, hoe comfortabeler het douchen. Deze douchewens is voor steeds meer mensen bereikbaar, bewijst de nieuwe Croma 100 Showerpipe Reno van Hansgrohe. Eenvoudig in installatie en aantrekkelijk in prijs.

De Croma 100 Showerpipe Reno is ideaal voor een snelle renovatie van iedere badkamer. Eenvoudig de doucheslang op uw bestaande kraan aansluiten en u kunt genieten van een zachte doucheregen uit de maar liefst 160 mm brede hoofddouche. De schuin naar boven stekende douchearm zorgt voor een dynamisch uitziend geheel. Het water bereikt via de glijstang de schuin omhoog stekende douche-arm om vervolgens uit de grote Croma 160 hoofddouche te stromen: doucheplezier XXL. U kunt ook kiezen voor één van de vier straalsoorten van de Croma 100 Vario handdouche: Rain-, shampoo-, massage- of de normale straal.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist