Hansgrohe Douches

De derde dimensie in World of Styles


Talis Classic is de derde dimensie van het World of Styles programma van Hansgrohe. “Er is tegenwoordig zoveel te krijgen op het gebied van inrichting, dat mensen de weg kwijtraken. Zij zoeken weer naar een solide basis.”, aldus Richard Grohe, brandmanager Hansgrohe. “Met het World of Styles-concept helpen wij bij de stijlvolle vormgeving van de badkamer, door kranen, douches en accessoires in design op elkaar af te stemmen.” Naast de al bekende stijlen Elegance: elegante, zachte vormen en Style: strakke, geometrische vormen, is er nu ook Classic: klassieke, pure vormen.

Classic: oude stijl in een modern jasje

Voor de ontwerpers van de Talis Classic serie, Phoenix Design (Stuttgart/Tokio), spelen heldere, pure vormen een belangrijke rol. Deze worden met nostalgische elementen en details gecombineerd, die de ´goede oude tijd´ weerspiegelen. Daarmee bedienen zij de trend die in de huidige snelle tijd steeds meer aanhangers vindt. “Mensen zoeken naar geborgenheid, objecten en herinneringen uit bijvoorbeeld hun jeugd,” verklaart Richard Grohe. “De begrippen ´retro´en ´vintage´ zijn voor iedereen bekend. Met Talis Classic van Hansgrohe is deze stijl nu ook beschikbaar voor de badkamer.”

Het archetype kraan als inspiratiebron

Het is niet verwonderlijk dat de vormen van de nieuwe Talis Classic kranen lijken op de oerversie van de kraan: de zwengelpomp. Een klokvormige kraanvoet biedt stevigheid, het slanke kraanhuis straalt door zijn hoogte niet alleen waardigheid uit, maar biedt ook een hoog bedieningscomfort. De karakteristieke greep is door de toepassing van de Boltic greepvergrendeling verzekerd van een stabiele bediening. De Talis Classic wastafel- en bidetkranen zijn voorzien van EcoSmart; de maximale waterdoorstroom wordt hierdoor op 7 liter per minuut begrensd.

Moderne douchetechniek in nostalgisch jasje

De Raindance AIR en Croma 100 douches in Classic stijl bieden het bekende Hansgrohe doucheplezier: een zachte, volle straal. Er zijn vele uitvoeringen mogelijk, van de 100 mm brede douchekop van de Croma 100 tot en met de 350 mm van de Raindance AIR Royale. Kalk krijgt dankzij het QuickClean anti-kalksysteem geen kans. Mocht dit toch gebeuren, dan is dit eenvoudig met één vinger weg te wrijven.

Met de nieuwe Talis Classic kranen, Croma 100 Classic hand-douches, Raindance AIR Classic hoofddouches en bijpassende Logis Classic accessoires kunt u nu een badkamerstijl creëren die past bij nostalgische, sfeervolle inrichtingen.

Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist