Hansgrohe douche kranen

Pura Vida shower


Met het nieuwe kranen- en douche-assortiment PuraVida ontwikkelde de gerenommeerde designstudio Phoenix Design in samenspraak met Hansgrohe een compleet nieuw, levendig en vloeiend design. De subtiel zachte, natuurlijke vormen en helderheid van PuraVida maken van de badkamer een woonruimte waarin men volop kan genieten.

Een nieuwe vorm van luxe

Door een combinatie wit en glanzend chroom introduceert Hansgrohe met PuraVida het nieuwe dual-finish principe in de badkamer, dat elegantie en helderheid verbindt. De organisch gevormde voet in helder wit wisselt af met het grootse, verchroomde oppervlak van de uitloop. Dankzij een nieuwe productietechniek lopen beide oppervlakken naadloos in elkaar over. Niet alleen bij de uit één stuk vervaardigde PuraVida wastafelmengkraan is dit een teken van hoogwaardige perfectie. De kleur wit staat voor zuiverheid, eerlijkheid en schoonheid. In combinatie met de wastafel uit dezelfde serie van Duravit lijkt het alsof de wastafelmengkraan op haar witte voet uit de wastafel oprijst en er boven lijkt te zweven.

Meer vorm, meer emotie, meer innovatie!
Voor een harmonieus geheel in de badkamer biedt het PuraVida programma van Hansgrohe een ruime keuze in kranen, voor zowel opbouw als inbouw, van thermostaat tot 3-gats wastafelmengkraan, tot en met een vrijstaande badmeng-kraan. Bijpassende accessoires en een uitgebreid douche-assortiment, bestaande uit hand-, hoofd- en zijdouches en een nieuw ontworpen, slanke staafhanddouche, maken van PuraVida het meest complete douche- en kranenprogramma van Hansgrohe. Voor puur doucheplezier zorgen de PuraVida douches: zacht afgeronde hoeken, hoogwaardige oppervlakken

en de combinatie van wit en glanzend chroom zorgen voor spannende contrasten. Doucheplezier XXL beleeft u met de grootse PuraVida hoofddouche. Vervaardigd uit twee delen en met haar ongewoon vlakke en rechthoekige vorm en breedte van 400 mm, omhult deze douche de gebruiker geheel met haar douchestraal.

Ook de PuraVida handdouche is op dezelfde wijze vervaardigd en biedt u hoogwaardig en luxueus douchecomfort. Maar deze nieuwe handdouche biedt meer. Met het nieuwe EasyClick systeem kan met één druk op de in de greep verwerkte knop tussen drie straalsoorten gewisseld worden. De PuraVida douches zijn voorzien van de Hansgrohe AirPower technologie, die water met lucht vermengt, waardoor een volle, zachte doucheregen ontstaat. De Caresse-straal is hier een goed voorbeeld van: 5 krachtige Whirl-stralen komen samen in een langzaam draaiende, maar krachtige straal die een heerlijke massage geeft, alsof er vijf vingers tegelijk over uw huid bewegen.

Duidelijk design, dat vond ook de jury van de iF Design Awards. Meteen al drie producten werden door de designexperts onderscheiden met de bekende prijs: de PuraVida wastafelmengkraan, de PuraVida hoofddouche en de PuraVida handdouche, die ook al de Design Plus Award 2009 won.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist