Hansgrohe

XXL Doucheplezier


Met de Raindance® AIR Showerpipe kan iedere badkamer worden omgebouwd tot een ruimte met doucheplezier XXL.

De formule voor meer doucheplezier is simpel: hoe breder de straal, des te meer men geniet van het douchen. Het is geen toeval dat de vraag naar grotere douchekoppen nog steeds groeit en dé trend is voor de badkamer. Grote hoofddouches kunnen helaas niet altijd geïnstalleerd worden, bijvoorbeeld omdat het te kostbaar is of doordat er niet genoeg ruimte is in de badkamer. Met de Raindance AIR Showerpipe biedt douchespecialist Hansgrohe een nieuw opbouwsysteem dat de badkamer eenvoudig verandert in een ruimte met doucheplezier XXL.

“Al het goede komt van boven”

240 mm. wordt het lichaam omhuld met een deken van water. Het water komt perfect op temperatuur uit de douche dankzij de slanke opbouwthermostaat. Het minimalistische design van de thermostaat past bij de hoofddouche en het douchesysteem..

In de opbouwthermostaat is naast een temperatuurgreep, met heetwaterbegrenzing op 38° C tegen verbranding, ook de omstelling geplaatst, waarmee van hoofddouche naar handdouche gewisseld kan worden. Hiermee is het product een complete all-in-one oplossing in vorm en functie. Als onderdeel van de set is de Raindance S 100 AIR 3jet handdouche aan de stang geplaatst voor nog meer doucheplezier. Naast de zachte Rain AIR straal beschikt de handdouche ook over de drie intensief masserende, krachtige Whirl AIR stralen.

Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist