Grohe

Perfect shower


Grohe breidt haar doucheprogramma uit met twee Perfect Shower Sets. In deze douchepakketten worden een regendouche met glijstang en een thermostaatkraan gecombineerd. Met deze pakketten is het heel eenvoudig om een douchesituatie te verluxen. Bovendien biedt het pakket in de aanschafkosten een bundelvoordeel op van ca. 10%.

 

Regendouche voor heerlijke douche-ervaring

In de Perfect Shower Set 1 is de Rainshower-uitvoering van 130 mm opgenomen. Deze kent drie straaltypen: Rain (fijne druppels), Jet (volle en krachtige massagestraal) en Pure (gebundelde waterstraal). In Perfect Shower Set 2 zit de Rainshower-uitvoering van 160 mm, die een extra straaltype heeft, namelijk Champagne (bruisende straal met miljoenen luchtbelletjes).

Gemakkelijk te monteren
De doucheglijstangen in de Perfect Shower Sets zijn voorzien van GROHE EasyFix. Door de in hoogte verstelbare bevestigingspunten is het heel eenvoudig om de glijstang over bestaande gaten te monteren. Hak- en breekwerk worden hiermee overbodig. In de Perfect Shower Set 1 is een Rainshower glijstangcombinatie van 60 cm opgenomen, in de andere set, de Perfect Shower Set 2, één van 90 cm. Als deze laatste naast de thermostaatkraan wordt geplaatst, wordt optimaal gebruik gemaakt van de lengte. Zowel in de hoogte, maar juist ook voor bijvoorbeeld kinderen die op deze manier eenvoudig kunnen douchen.

 

Onbezorgd genieten dankzij de Grohtherm thermostaatkranen
Naast de Rainshower glijstangcombinaties zijn de Perfect Shower Sets voorzien van Grohtherm thermostaatkranen. In set 1 zit een Grohtherm 1000; in set 2 de Grohtherm 2000. Beide modellen zijn voorzien van temperatuurblokkering die ervoor zorgt dat de temperatuur nooit zomaar voorbij de 38 graden gedraaid kan worden. De GROHE TurboStat® zorgt snel en continue voor de juiste temperatuur. De Grohtherm 2000 is bovendien voorzien van GROHE CoolTouch® waardoor de buitenzijde van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur, omdat het hete water volledig omspoeld wordt door koud water.


Kijk voor meer informatie op: www.grohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist