Grohe handdouches

Regendouche in alle kleuren

Om heel eenvoudig een nieuwe look aan de badkamer te kunnen geven, introduceert sanitairfabrikant Grohe een nieuwe generatie Rainshower® handdouches in opvallende kleuren. De unieke combinatie van kleur en vorm van de nieuwe douches springt in het oog en sluit perfect aan bij mensen die iets vernieuwends willen in hun badkamer.Van geel tot rood en paars
Tot nu toe was de handdouche uit de GROHE Rainshower® Icon Collection alleen maar verkrijgbaar in chroom en wit/groen. De nieuwe serie bestaat uit maar liefst zes originele kleuren: geel, oranje, rood, roze, paars en blauw. Dus er is altijd wel een kleur die perfect in je badkamer past. De body van de nieuwe handdouches is van chroom en de sproeiplaat heeft een van de unieke kleuren.

Opvallende vorm
Niet alleen de kleur, maar ook de vorm is opvallend. De Rainshower® Icon is te herkennen aan zijn ringvormige douchekop waarbij het aantal sproeigaten gelijk blijft. Hierdoor is de waterstraal gegarandeerd. De douchekop heeft een doorsnede van 145 mm en zorgt daarmee voor extra comfort.

Waterbesparen in stijl
Grohe zet altijd de juiste technologieën, materialen en innovatief design in om water zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zo zijn de douches ontwikkeld om je optimaal douchecomfort te bieden, terwijl de technologie zorgt voor zo min mogelijk watergebruik. De nieuwe handdouches uit de Rainshower® Icon Collection zijn net als alle douches uit het Rainshower® Next Generation programma voorzien van een waterbesparende functie die 30% waterbesparing biedt. De GROHE EcoJoyTM technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat er eenvoudig water en energie wordt bespaard zonder dat 't afbreuk doet aan de kwaliteit van de waterstraal. De douches hebben het straaltype Rain: fijne druppels geven het effect van een zomerse regenbui.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist