Grohe douchesystemen

Euforia

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren, ook als het gaat om de keuze voor een douchesysteem. Om aan zo veel mogelijk smaken te kunnen voldoen, introduceert Grohe een uitgebreid assortiment nieuwe douchesystemen in verschillende varianten en uiteenlopende designs. Een ronde, ovale of vierkante douchekop, met of zonder zijdouches, wel of geen geïntegreerde thermostaat; je kunt je eigen douchesysteem min of meer op maat samenstellen in de prijsklasse die bij je past. Om je te kunnen helpen bij je keuze, heeft Grohe op haar site www.grohe.nl een handige douchesysteemwijzer ingericht waarmee je stapsgewijs op jouw ideale douchesysteem uitkomt.

Elk systeem in het nieuwe assortiment staat voor 100 procent doucheplezier, maximaal comfort en fraai design. Zowel een hoofddouche, een handdouche, eventueel zijdouches, een thermostaat of een omstelling (voor een soepele wisseling tussen de hoofd- en handdouche), en een glijstang met douchearm maken onderdeel uit van ieder systeem. De nieuwe varianten zijn verkrijgbaar in de bekende doucheseries van Grohe, te weten Euphoria, Rainshower® Next Generation en de Rainshower®-series Modern, Veris en F. Alle douchesystemen zijn zowel in uiterlijk als in prijs zeer verschillend. Smaken verschillen tenslotte.

Bewezen succes
De Euphoria-serie kenmerkt zich door een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Afgelopen jaar introduceerde Grohe al heel succesvol het systeem met een geïntegreerde douchethermostaat binnen deze serie. Nu komt daar de keuzemogelijkheid bij voor een douchesysteem met omstelling en een systeem met geïntegreerde badthermostaat. De systemen met douchethermostaat en omstelling zijn voorzien van een hoofddouche van 160 mm en hebben een handdouche van 110 mm. Het systeem met badthermostaat is zelfs voorzien van een hoofddouche van 180 mm. Allen hebben een verchroomde glijstang met draaibare douchearm en een Silverflex doucheslang.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.grohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist