Grohe douches

Perfect Shower

Sanitairfabrikant Grohe breidt haar grote douche-assortiment uit met enkele compleet nieuwe douchesets. Twee Perfect Shower Sets inbouw waarbij de techniek volledig verwerkt wordt achter de muur. En een nieuw Euphoria douchesysteem dat stijlvol is, maar ook vooral functioneel.

Inbouw geeft de badkamer een heel mooi effect. De techniek wordt compleet achter de muur verwerkt waardoor alle aandacht naar het ontwerp van de kranen en de douches uitgaat. De badkamer oogt ruimer en is eenvoudiger schoon te maken. Grohe heeft haar inbouw doucheprogramma uitgebreid met twee Perfect Shower Sets inbouw waarbij een hoofddouche, handdouche en inbouwthermostaat gecombineerd worden. Als hoofddouche wordt uiteraard de populaire Rainshower® gebruikt. Hierbij kan gekozen worden voor de Cosmo-uitvoering of de Moderne variant. De extra grote douches staan in ieder geval garant voor een heerlijke douche-ervaring. Beide Perfect Shower Sets zijn voorzien van een Euphoria handdouche. Qua opbouwdeel is er keuze tussen een rechthoekige en ronde vorm.

Verder zijn de douches in de inbouwsystemen uiteraard voorzien van GROHE DreamSpray® dat zorgt voor een optimale verdeling van het water over de sproeigaten. Met de GROHE Speed Clean® kan eventuele kalkafzetting van de douchekoppen met één veeg van de hand, verwijderd worden

Verchroomde hoofddouche als eyecatcher
De Euphoria-serie van Grohe kenmerkt zich door een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Al eerder introduceerde de sanitairfabrikant diverse succesvolle systemen binnen deze serie. Ook het nieuwe Euphoria-systeem is stijlvol, functioneel en heeft een aantrekkelijke prijs. Het bestaat onder andere uit de Grohtherm 1000 Cosmopolitan thermostaat, die met een aquadimmerfunctie een soepele wisseling mogelijk maakt tussen de hand- en hoofddouche. De bijbehorende Euphoria Massage handdouche heeft twee straalsoorten. Verder is het systeem voorzien van de Euphoria Cosmopolitan hoofddouche. Deze is volledig verchroomd en is met een diameter van 180 mm een echte eyecatcher. Ook het nieuwe Euphoria-douchesysteem heeft een verchroomde glijstang met draaibare douchearm en een Silverflex doucheslang. Met een grote range van GROHE kranenseries is het nieuwe systeem goed te combineren en daardoor geschikt voor elke badkamer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist