Grohe douches

Doucheplezier XXL

Eenvoudige installatie, flexibel gebruik

De Raindance Showerpipes zorgen met hun grote hoofddouche voor doucheplezier XXL. Dankzij de Hansgrohe AirPower technologie, die het water in de douchekop vermengt met lucht, omhult de straal de douchende persoon met een zachte volumineuze doucheregen en garandeert zo een ultieme douchebeleving. In combinatie met de drie verschillende straalsoorten van de Raindance S100 AIR handdouche beleeft u flexibel doucheplezier onder de douche. De Raindance Showerpipe in baduitvoering biedt keuze uit twee voorsprongvarianten, zodat het niet uitmaakt of deze langs de lange of de smalle kant van het bad gemonteerd moet worden.

De Croma 100 Showerpipe is ideaal voor kleinere badkamers, omdat de hoofddouche niet ver de doucheruimte in komt. Het water bereikt via de glijstang de schuin omhoog stekende douche-arm om vervolgens uit de grote Croma 160 hoofddouche te stromen: doucheplezier XXL. De Croma 100 Showerpipe wordt gecompleteerd met de in verschillende standen instelbare Croma 100 Vario handdouche.

Waterbesparend doucheplezier: EcoSmart

Een milieubewuste omgang met het waardevolle element water zonder comfortverlies, is mogelijk met de Hansgrohe Showerpipes in EcoSmart uitvoering. Deze zijn er in alle varianten, zowel voor Raindance als bij Croma 100. Dankzij de speciale doorstroombegrenzer wordt het waterverbruik op maximaal 9,5 liter per minuut begrensd.De doorstroombgrenzer bestaat uit een zich in vorm aanpassende precisie-O-ring die reageert op de waterdruk en verkleint of vergroot de doorstroomopening voor het water. Dankzij deze technologie in combinatie met aagepaste straalopeningen, blijft de gebruikte waterhoeveelheid vrijwel gelijk, waardoor behalve op water ook de energiekosten bespaard worden.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist