Dornbracht regendouches

performing shower

Met Performing Shower presenteert Dornbracht de nieuwe generatie regendouches. Alle noviteiten op het gebied van douchen zijn samengevat onder de naam Performing Shower. De nieuwe programmatuur staat voor de deskundigheid van Dornbracht op het gebied van water en douchetechniek en onderscheidt zich door de uiteenlopende manieren waarop het water uit de waterpunten stroomt. De ruime keuze aan producten reikt van regendouches en handdouches tot nieuwe Balance Modules.

De nieuwe regendouches
Dornbracht biedt ondertussen vier verschillende regendouches aan. De ronde regendouches zijn naar keuze met een diameter van 220 mm of 300 mm verkrijgbaar. Eveneens nieuw in het productprogramma is de hoekige variant in de afmeting 300 x 240 mm. Het water stroomt bij de regendouches zonder druk, dus alleen door middel van de zwaartekracht, naar beneden. Om het gevoel van een regenbui zo goed mogelijk na te bootsen, maakt Dornbracht gebruik van straalmatten die het water gelijkmatig verdelen. Doorstroombegrenzers beperken de doorstroomhoeveelheid bij het hoekige en ronde 300 mm model tot 14 liter per minuut en bij de ronde 220 mm regendouche tot 12 liter per minuut. Natuurlijk is ook het design hierop perfect afgestemd: ronde rozetten en douchearmen vullen de ronde modellen aan en voor de hoekige modellen zijn er bijpassende hoekige rozetten en douchearmen. Het minimalistische design wordt bepaald door de subtiele, precieze rondingen. De montage werd door de toepassing van een kogelgewricht vereenvoudigd, waarmee men ook de douchekop kan uitlijnen. Alle modellen zijn voorzien van het beproefde antikalksysteem. De ronde regendouches met een diameter van 220 mm en 300 mm zijn al in chroom leverbaar. Alle andere varianten zijn vanaf herfst 2011 verkrijgbaar.

Drievoudig verstelbare handdouches
De optimale aanvulling op de regendouches biedt de nieuwste generatie handdouches met drievoudig verstelbare straal (royale normale straal, zachte softstraal en pulserende massagestraal). Alle handdouches zijn reeds leverbaar.

De nieuwe Balance Modules JustRain, WaterSheet en WaterBar
Sinds enige tijd biedt Dornbracht ook een JustRain voor wandmontage aan. Bij de nieuwe WaterSheet is de sprong vergroot van 120 mm naar 150 mm. Tegelijkertijd is er een kunststof inzetstuk geïntegreerd wat een optimale doorstroming mogelijk maakt en het "terugtrekken" van het water aan het waterpunt beperkt. Ook kalkaanslag kan nu nog beter verwijderd worden. Geheel nieuw is de extra brede zijdouche WaterBar (240 x 60mm) die met name voor de onder- en bovenrug is bedoeld. WaterSheet en WaterBar zijn per direct leverbaar in de uitvoeringen chroom en platina mat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist