Bossini handdouches

Agua Line

Graag laten we u hier kennismaken met de nieuwe Agua Line handdouches van Bossini. Een unieke serie handdouches, die twee aspecten die vaak tegenstrijdig lijken, op een buitengewone wijze weet te combineren, namelijk: waterbesparing en optimaal comfort. Dit vormt dan ook de leidraad binnen deze serie. Maar wat uiteraard ook niet is vergeten is een uitzonderlijk design.

Passie voor water
Passie voor water, dat is één van de grootste drijfveren achter alle hoogwaardige Bossini producten. Passie voor water, betekent ook onlosmakelijk een passie voor het leven, met als grootste doel het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Bossini zet zich keer op keer vol toewijding in om douches te ontwikkelen met de meest geavanceerde en tegelijkertijd milieuvriendelijke technologieën. Met de nieuwe Agua Line handdouches realiseert Bossini met veel succes weer een missie op dit gebied.

Agua Life
Eén van de onderdelen van deze nieuwe serie wordt gepresenteerd onder de naam Agua Life. Het gaat hier om handdouches voor in uw eigen badkamer om uw dagelijkse leven een extra dosis comfort en ontspanning te bieden met een schoon geweten, vanwege de geïntegreerde waterbesparende technologieën. Onder de Agua Life collectie vallen twee handdouches met een mooi en superdun design. Eén van de handdouches is voorzien van een platte ronde douchekop met een diameter van 120 mm en de andere handdouche heeft een platte rechthoekige douchekop van 120 x 80 mm. Beide zijn uitgerust met een systeem waarmee u zelf kunt bepalen hoe krachtig de waterstraal is; van een krachtige waterstraal tot een zachte subtiele straal waarmee u wel tot 50% water kunt besparen, terwijl u toch van optimaal comfort geniet.

Agua Project
Het Agua Project is in het leven geroepen om ook de hotelbranche optimaal van dienst te kunnen zijn met uiterst weldadige handdouches, die tevens waterbesparend zijn. Deze handdouches hebben dezelfde vormgeving als de Agua Life handdouches, maar zijn uitgerust met een systeem waarmee de stroomsnelheid van het water gecontroleerd kan worden. Er wordt met deze handdouches een speciale sleutel meegeleverd, die beheerd kan worden door de onderhoudsmanager. Hotels die vandaag de dag voldoen aan bepaalde milieubeschermende criteria, waaronder het gebruik van waterbesparende producten, kunnen hiervoor binnen de branche erkenning krijgen. Dit is erg belangrijk voor het image van het hotel op zowel nationaal als internationaal niveau.

Fit-Air Technologie
De Agua handdouches die uitgerust zijn met de Fit-Air Technologie verdienen speciale aandacht. Deze technologie zorgt namelijk voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van het water door het water te vermengen met lucht. Het effect hiervan is dat elke druppel meer volume krijgt en tegelijkertijd lichter en zachter wordt. Op deze manier zorgt de Fit-Air Technologie ervoor dat de waterconsumptie minder is, maar dat het optimale comfort van een ontspannende douchebeurt behouden blijft. De Agua handdouches met Fit-Air Technologie zijn verkrijgbaar met een platte ronde douchekop (diameter van 120 mm) en met een platte rechthoekige douchekop (120 mm x 80 mm).

Ontspanning op maat met de Telescopic Agua Life doucheset
De handdouches van de Agua Line zijn onder andere verkrijgbaar als een onderdeel van een complete doucheset met een innovatieve verschuifbare glijstang, die zo is ontworpen dat ieder gezinslid zo optimaal mogelijk van een weldadige douche-ervaring kan genieten. U kunt op de traditionele manier van een heerlijke douche genieten met de douchekop in de hoogste stand, maar u kunt het u ook nog gemakkelijker maken door de douchekop halverwege de glijstang vast te klemmen om zo al zittend heerlijk onder de douche te ontspannen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist