Bossini

Aquavolo

Tijdens de Cersaie Beurs in Italië kwam Bossini met een opmerkelijke verrassing; een spectaculaire nieuwe regendouche met de naam Aquavolo. Dit is niet zomaar een regendouche. De Aquavolo is namelijk een wonderlijke combinatie van een regendouche en een waterval.


De Aquavolo wordt gekenmerkt door een fantastisch design met strakke vormen en is uitgevoerd met een ingenieuze techniek waardoor er twee standen mogelijk zijn; een horizontale stand voor de regendouche en een verticale stand voor de waterval.

Verder is de Aquavolo vervaardigd in roestvrij staal en beschikt over de welbekende Easy-Clean functie. De Aquavolo voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen.


 Aquavolo met Muziek & Chromotherapie

Bossini stond altijd al bekend als hét sanitairmerk, dat u een complete douchebeleving bezorgde maar met deze nieuwe high-tech fashion douche overtreft Bossini opnieuw werkelijk alles.

De revitaliserende waterstralen van de Bossini Aquavolo, worden naast heilzame kleuren ook nog eens begeleid door klinkende klanken. De Aquavolo met Muziek & Chromotherapie prikkelt als nooit tevoren op sensationele wijze uw zintuigen en belooft een echte topper te worden. Met deze vernieuwde Bossini Aquavolo krijgt douchen een hele nieuwe dimensie, waarbij u een nog completer gevoel van welzijn zult ervaren.

Deze Aquavolo is voorzien van een ingebouwd audiosysteem met twee luidsprekers. Elk muziekapparaat kan hier op aangesloten worden. Of u nu houdt van een vrolijke noot, een rustgevende melodie of een swingend ritme, u bepaalt zelf welke muziek u wilt luisteren. Via een eenvoudig te bedienen waterbestendig paneel selecteert u de gewenste muziek én de gewenste kleur om uw dagelijkse doucheritueel mee te begeleiden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist