Tiger badkamerkranen

Bespaar tot 75% water

Tiger introduceert een geheel nieuw assortiment waterbespaar producten geschikt voor alle “natte ruimtes” in huis. Zo kan op een fonteinkraan maar liefst 75 % water worden bespaard. Montage van de juiste besparende producten leveren bij wastafelkranen, zonder verlies van comfort, 50% waterbesparing op. U bespaart niet alleen water maar ook nog eens energie. Het verwarmen van water is kostbaar en besparing hierop merkt u direct in uw portemonnee. De investering verdient zich dan ook al na enkele maanden terug! Niet onbelangrijk is natuurlijk de bijdrage aan een beter milieu.

In het schap vindt u duidelijke informatie, ondersteund met video, wat u helpt met het maken van de meest efficiënte keuze afgestemd op uw persoonlijke wensen.

De besparende producten zijn “powered by Neoperl”. Het beste van beide merken laat zich vertalen in duurzaamheid en kwaliteit. Overtuig u zelf en bekijk de video op www.ikbespaarwater.nl

Kijk voor meer informatie op https://www.tiger.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist