NoCalc

weg met Kalkafzetting en Corrosie

NoCalc is een nieuwe revolutionaire manier voor behandeling tegen kalkafzetting. Het behandelt drinkwater op een succesvolle en betaalbare manier en biedt bescherming tegen de schadelijke gevolgen van kalkafzetting voor alle keukenapparatuur en sanitair in het gehele huis.

NoCalc beschermt, bespaart (energiekosten en schoonmaakmiddelen), is milieuvriendelijk en 100% veilig voor drinkwater (volgens NEN-EN 1212) Bovendien verdient het zich binnen een jaar terug en is plaatsing zeer eenvoudig.

NoCalc beschermt uw hele huis. De Calcium in het water wordt niet verwijderd maar “gesealed” en dus onschadelijk gemaakt. Bij consumptie van drinkwater krijgt u dus altijd genoeg Calcium (voor botten en tanden) binnen. NoCalc werkt ook positief voor een zachtere huid en in het bijzonder bij irritaties aan het huidoppervlak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist