KWC badkamerkraan

ONO touch light PRO

Kranen zijn het puntje op de i van elke was- en spoelbak. Wat telt zijn vooral gebruiksgemak, maar ook veiligheid, hygiëne en duurzaamheid. En natuurlijk het design. De elektronisch te bedienen KWC ONO touch light PRO badkamer- en keukenkranen van KWC zijn het summum op het gebied van kranen. Liefhebbers van design en gadgets vallen ongetwijfeld voor de 'losse', draadloze bedieningsunit.De meermaals onderscheiden armaturenlijn KWC ONO touch light is sinds kort een elektronische variant rijker. En wát voor eentje. Achter de kleine toevoeging 'PRO' gaat een wereld van techniek schuil; letterlijk hand in hand met luxe en comfort.

Karakteristiek voor het KWC ONO touch light concept is het innovatieve elektronische bedieningsconcept 'tip control', waarmee KWC een nieuwe dimensie van comfort en hygiëne in keuken en badkamer bracht. Met de exclusieve KWC ONO touch light PRO-uitvoering komt hier een maximum aan flexibiliteit bij. De bedieningsunit is er namelijk ook in een draadloze uitvoering, die dus los van de kraanarmatuur, op elke gewenste plek naar keuze gemonteerd kan worden, óf daadwerkelijk ergens 'los' in de ruimte gezet en gebruikt worden. Dankzij een krachtige geïntegreerde magneet, staat de unit overal stabiel; zelfs op de deur van de koelkast. En zo is de kraan dus op afstand bedienbaar. Heel simpel, heel intuïtief.

De bedieningseenheid overtuigt door een minimalistisch-puristische en tegelijk volledig op functionaliteit gerichte vormentaal. Licht aanraken volstaat om de intelligente kraan in werking te stellen. Het is mogelijk om vooraf drie instellingen te programmeren, die met de zogenaamde 'tip 'n flow 1-2-3' functie dus onmiddellijk op te roepen zijn. Handig als er bijvoorbeeld meerdere keren per dag een babyflesje gevuld moet worden met exact 150 ml koud water. Doordat vooraf zowel de temperatuur als de hoeveelheid water ingesteld kunnen worden, wordt waterverspilling voorkomen.

Maar uiteraard is ook 'gewone', handmatige fijnregeling mogelijk. Door de unit te draaien, kan de temperatuur van het water aangepast worden. Hierbij kleurt de LED-ring mee met de watertemperatuur: blauw staat voor koud, oranje voor normaal en rood voor heet water. Door te draaien én te drukken kan het watervolume aangepast worden.

In het KWC ONO touch light PRO-segment zitten zowel keuken- als badkamerkranen. Hoogwaardige kranen in een verfrissende vormgeving, die zowel esthetisch als ergonomisch de nieuwe standaard zetten op het gebied van zeer hoogwaardige, exclusieve kranen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist