Lange tijd was de badkamer wit en de kranen meestal in chroom uitgevoerd. De laatste jaren deed er steeds meer kleur zijn intrede in de badkamers. Hetzij door nieuwe wandbekledingssystemen of douchecabines en nu ook door kranen. Het wordt de komende uitdaging voor de sanitair-professionals om alles in de badkamer perfect op elkaar af te stemmen. Het is ideaal wanneer alle producten bij één fabrikant in dezelfde look verkrijgbaar zijn. HSK Duschkabinenbau biedt hiervoor de perfecte oplossing.

Kleurentrends
HSK Duschkabinenbau biedt al verschillende douchecabineseries aan met verschillende profielkleuren, om een badkamer mooi in te richten met harmonieuze accenten. Met de nieuwe kranenserie AquaXPro zijn er nu meer combinatiemogelijkheden: klassieke vormen gecombineerd met betrouwbare en moderne techniek en een tijdloos design staan garant voor een hoog douchecomfort. Met deze serie in de kleuren chroom of geborsteld gunmetal

 

kan de sanitair-professional op deze manier zijn klanten snel en eenvoudig de beste combinatie aanbieden.

 

Puur doucheplezier

De Shower-set AquaXPro 200 thermostaat overtuigt in vele opzichten: de waterregeling wordt geregeld via innovatieve schuifregelaars. Hierdoor is ook een dubbele bediening van hand- en hoofddouche mogelijk. Voor meer bedieningsgemak is de grip van alle functionele elementen met een gekartelde structuur geoptimaliseerd. De betrouwbare en hoogwaardige techniek van de moderne veiligheidsthermostaat, zoals de terugstroombeveiliging, de 38-graden-blokkering en de koudwater-uitvalbeveiliging, maken het douchen met de AquaXPro 200-thermostaat bijzonder veilig. Ook is thermische desinfectie mogelijk. Een andere bijzonderheid is de geïntegreerde glazen plank in de afmetingen 35 x 11 cm, die royaal ruimte biedt voor douchebenodigdheden. Beide oppervlaktekleuren van de Shower-set beschikken over passende accenten: de AquaXPro in geborsteld gunmetal is verkrijgbaar met een zwarte glazen plank evenals sproeivlakken van de hoofd- en handdouche, daarnaast wordt chroom met wit gecombineerd. De 25 cm grote, ronde AquaXPro hoofddouche met hol sproeivlak kan individueel in hoogte worden versteld en gedraaid. Optioneel kunnen echter ook verschillende hoofddouches in meerdere afmetingen worden gekozen. De ronde designhanddouche AquaXPro zorgt met de drie verschillende straalsoorten Rain, SoftRain en Massage voor een wellnessgevoel in ieder huis. Praktisch voor de gebruiker: antikalk-nozzles vereenvoudigen het reinigen van de douchekoppen en dankzij de beveiliging tegen verdraaien, blijft de doucheslang ook langdurig in vorm. Ook hier biedt HSK Duschkabinenbau de sanitair-professionals een simpele en eenvoudige montage van de kranen met behulp van montagetoebehoren. Daarnaast kunnen alle zichtbare en functionele onderdelen in minder dan tien minuten worden vervangen. Alle productbeschrijvingen en montagehulpen kunnen ook online worden gevonden in de HSK-partneromgeving.

Wastafelkraan als perfecte aanvulling

Voor een perfecte afronding van de badkamer mag een bij de Shower-set passende wastafelkraan niet ontbreken: de moderne eenhendel wastafelmengkraan AquaXPro is ook in de kleuren chroom en geborsteld gunmetal verkrijgbaar. Door de ruimtebesparende L-vorm kan de uitloop 360° worden gedraaid. Hierdoor is het bedieningsgemak hoger en wordt er meer bewegingsvrijheid geboden. Het gekartelde greepoppervlak van de eenhendel mengkraan zorgt voor een betere grip, ook met natte handen. Dankzij de nieuwe, snellere en tegen verdraaien beveiligde bevestigingstechniek gaat de montage nog eenvoudiger.

Voor meer hygiëne in de badkamer is de contactloze wastafelkraan van de serie AquaXPro verkrijgbaar met een infraroodsensor. De in chroom gehouden kraan met wit glazen paneel geeft de watertemperatuur digitaal weer door middel van batterijvoeding. Via een extra drukknopsensor kan bovendien de looptijd van het water uit de kraan worden verlengd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist