HSK-kranen

Waterbesparend

Voorkomen, verminderen, recyclen – dit ecologische principe hanteert badkamerinrichter HSK Duschkabinenbau bij de productontwikkeling en
-productie in het eigen bedrijf. Het ambitieuze doel: duurzame kwaliteitsproducten maken, die klanten ondersteunen bij een verantwoorde en zuinige omgang met het belangrijkste van alle levensmiddelen: drinkwater.

Onder het motto “HSK Goes Green” geeft HSK Duschkabinenbau het idee van duurzaamheid al jarenlang vorm. Klimaatvriendelijke productieprocessen, verpakkingen van recyclebare materialen en kranen, die met innovatieve technologieën een zuinig waterverbruik mogelijk maken, zijn een vast onderdeel van het milieubewuste bedrijfsconcept. De HSK-medewerkers werken dagelijks volgens het Japanse Kaizenprincipe mee aan het verbeteren, vereenvoudigen en optimaliseren van het eigen werkgebied. Want ook met kleine maatregelen kunnen grootse dingen in beweging worden gezet en producten en bedrijfsprocessen duurzaam vormgeven worden.

Milieuvriendelijk douchecomfort met Shower & Co
In het Shower & Co-assortiment badkamerkranen voert de sanitair inrichter het concept “HSK Goes Green” consequent door. De hoogwaardige douche-, bad- en wastafelkranen beschikken over innovatieve technologieën en ondersteunen de gebruiker bij het consequent minimaliseren van water- en energieverbruik, zonder hierbij op comfort in te leveren. Hierbij ligt een groot voordeel in het

Shower & Co-assortiment badkamerkranen zelf: terwijl bij een vol bad circa 150 liter water wordt verbruikt, is voor een douchebeurt van drie minuten niet meer dan circa 50 liter nodig. Maar er zijn nog meer bespaarmogelijkheden: terwijl een standaard douchekop een waterdebiet van 12 tot 15 liter per minuut heeft, maken de douchekranen van HSK een aanzienlijk lager verbruik mogelijk. Dankzij de debietregelaar in de hand- en hoofddouches wordt het debiet beperkt tot een slechts 9 liter per minuut. Daardoor kan het waterverbruik met maximaal 60% worden verminderd. Het geringere warm waterverbruik zorgt uiteindelijk voor energiebesparingen. Dat is ook merkbaar in de portemonnee: per slot van rekening kost één minuut warm douchen ongeveer net zoveel energie als de verlichting van een driepersoonshuishouden per dag.

Efficiënt handen wassen
De wastafelkranen uit het Shower & Co-assortiment ondersteunen het volgende efficiënte principe: er wordt lucht toegevoegd aan het water in de straalregelaars met verminderd debiet – dat zorgt voor een volumineuze, krachtige en verfrissend sprankelende waterstraal. De gebruiker merkt dankzij de slimme technologie helemaal niet dat er op water wordt bespaard bij het handen wassen.
Ook past HSK elektronisch geregelde wastafelkranen toe. Deze beschikken over een infrarood sensor, die de waterstroom start zodra de handen zich binnen het detectiegebied bevinden. Wanneer de handen worden weggetrokken, stopt de waterstroom automatisch. Zo wordt het water- en energieverbruik ook aan de wastafel aanzienlijk verminderd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist