Hotbath badkamerkranen

Kraan uit de muur

Een badkamer zonder kraan is niet compleet. Het is zelfs een onderdeel waar al vroegtijdig, liefst in de ontwerpfase, over nagedacht moet worden. Afhankelijk van de gekozen kraan dient het leidingwerk op de juiste wijze te worden aangebracht. Een kraan hoeft namelijk niet altijd te worden bevestigd op het wastafelblad. Heel stijlvol en ook praktisch is een kraan uit de muur.

Stijlvol en praktisch
Een kraan die aan de wand wordt gemonteerd geeft een mooi en rustig beeld in de badkamer. Zowel de kraan als de wastafel komen goed tot hun recht en zijn bovendien gemakkelijk te reinigen.

Mogelijkheden montage
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een kraan uit de muur. Kiest u voor een kraan met een aparte koude en warmwaterhendel dan zijn er drie bevestigingspunten aan de muur nodig. Een mengkraan met een enkele hendel vraagt twee bevestigingspunten. Hier heeft u de keuze om de hendel links, rechts of zelfs boven de kraan te monteren. Voor een strakkere afwerking en meer eenheid kunt u kiezen voor een afdekplaat die de losse elementen ‘bijeen houdt’.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist