Hansgrohe wastafelmengkraan

Metris classic

Herinneringen uit vroegere tijden of (trend)objecten, bewaard uit de kindertijd, geven in het snelle leven van nu een gevoel van geborgenheid en houvast. Met de stijlrichting Classic uit de World of Styles series van Hansgrohe, speelt de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud in op deze trend. Een nieuw lijnenspel verbindt moderne, geometrische vormen met traditionele elementen. De Metris Classic kranen hebben rechte lijnen en briljante oppervlakken, die de producten hun karakteristieke uiterlijk geven en zo de herinnering aan de ´goede oude tijd´levendig houden.

Met liefde voor detail
De Metris Classic wastafelmengkraan is een waar chromen juweel in de klassiek moderne badkamer. Met haar vloeiende vormen en rechte lijnen oogt zij traditioneel, maar biedt alle moderne gemakken die u van Hansgrohe mag verwachten. Ook de Metris Classic Highriser wastafelmengkraan laat de liefde voor het detail en de hoogwaardige afwerking duidelijk zien: het slanke kraanhuis reist breed uit de robuust ogende sokkel op. Deze ééngreeps Highriser wastafelmeng-kraan is zeer geschikt voor gebruik bij waskommen. Zij straalt door haar hoogte niet alleen waardigheid uit, maar biedt de gebruiker ook een optimale Comfort Zone voor prettig handen wassen. Dankzij de Hansgrohe EcoSmart technologie wordt de waterdoorstroom op 7,2 liter per minuut begrensd, zonder dat het gebruikscomfort hierdoor vermindert.

Klassieke vormen - innovatieve technologie
Een badkamer in één stijl is pas compleet met een bijpassende douche. De Raindance Classic handdouches volgen de klassiek-stijlvolle vorm van de Metris Classic kranen. De vorm van de Raindance Classic handdouche bestaat uit elegante, precieze lijnen en wordt door een zacht aangezette ring afgesloten. Ook de greep speelt met traditionele elementen en biedt dankzij de afgeronde hoeken een comfortabel en ergonomisch gebruik. Om uw badkamer geheel in Classic-stijl te kunnen completeren, biedt Hansgrohe ook een Unica´Classic glijstang aan en de Sensoflex traditionele metalen doucheslang.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist