Hansgrohe wastafelmengkraan

Axor Citterio M


Uit handen van de 24-koppige, internationale reddot-jury ontving Hansgrohe AG in het Aalto Theater in Essen de jaarlijkse “reddot: best of the best-award”. Vanwege haar in het oog springende vormgeving werd de wastafelmengkraan uit de nieuwe Axor collectie Axor Citterio M deze eer toegekend.

 

 als designpionier in de sanitairbranche, iets zeer bijzonders. Het is een erkenning van onze prestaties in puntgaaf product-design en de ontwikkeling van de badkamer als levensruimte.

 Het bevestigt onze strategie om, naast hoge functionaliteit, ook de formele en emotionele kwaliteit hoog in te zetten. Door onze intensieve samenwerking met ervaren toparchitecten en -designers als Antonio Citterio kunnen we ons succes voortzetten en een actieve rol blijven spelen in het ontwerpen van de badkamer van de toekomst.”

Naast deze prijs behoorden ook de hoofddouche en de Showerpipe uit de Axor Citterio M collectie en de wastafelmengkraan uit de nieuwe Talis Classic serie van Hansgrohe tot de prijswinnaars in Essen. Zij ontvingen de “red dot 2008”.  Vier decennia nadat Hansgrohe AG als een van de eerste ondernemingen uit de

sanitairbranche met designers ging werken, is de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud nu de trotse eigenaar van 263 design- en innovatieprijzen. “Hiermee staat Hansgrohe, op het gebied van design, in de wereld van het sanitair aan de top. Het designbewustzijn is tegenwoordig bij iedereen en op alle gebieden groter dan ooit tevoren. Dit geeft aan dat goed design voor een goede positionering op de wereldmarkt steeds belangrijker wordt.”, aldus een trotse Philippe Grohe.


Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist