Hansgrohe

Metris S Highriser


Een minimalistisch vormenspel met duidelijke lijnen bepaalt het uiterlijk van de mengkranen uit de serie Metris S, ontworpen door Phoenix Design (Stuttgart/ Tokio). In het bijzonder de pin-greep, met het slanke, minimalistische greepoppervlak en de puristische vormgeving, staat voor een tot het wezenlijke gereduceerde en ergonomisch design, dat een hoog bedieningscomfort garandeert. Deze succesvolle Metris S kranenserie is nu uitgebreid met de Metris S Highriser wastafelmengkraan.

Bedieningscomfort en stijlzeker   

De Metris S Highriser wastafelmengkraan zorgt, net als de normale  wastafelmengkraan, voor bedieningscomfort en jarenlang plezier in de badkamer. De metalen greep is stevig op het kraanhuis gemonteerd zodat de kraan jarenlang eenvoudig te bedienen is. Dankzij de QuickClean anti-kalkperlator krijgt kalk geen kans en is de kraan eenvoudig schoon te houden. De perlator is daarnaast ook met de waterbesparende EcoSmart-technologie uitgevoerd: de doorstroom wordt begrensd op 7 liter per minuut en doordat het water met lucht wordt vermengd, voelt de straal zacht en vol aan.

 Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep.

Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en vormgeving. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart-technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.  

                                                          
Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist