Hansgrohe Unica glijstang 60 jaar

Hoe één uitvinding een revolutie in de badkamer betekende

De Unica glijstang bestaat 60 jaar en is uitgevonden door Hans Grohe – oprichter van de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte WoudVaak zijn het de simpelste ideeën die de wereld veranderen, omdat zij het leven eenvoudiger, comfortabeler en beter maken. De douche-glijstang is zo’n uitvinding met een grote, blijvende impact. Deze uitvinding viert nu haar zestigste verjaardag.

De glijstang werd zestig jaar in Schiltach geleden bedacht door Hans Grohe, de pionier in de Duitse sanitair industrie. Hij kwam op de markt onder de naam Unica: een mijlpaal in de geschiedenis van Hansgrohe. Deze innovatie maakte het bedrijf dé douchespecialist en kenmerkt tot de dag van vandaag haar innovatiegeest.

De uitvinding van de glijstang betekende ook een keerpunt in de ontwikkeling van de badkamer. Allereerst veranderde het douchegedrag van de gebruiker, die nu zijn handen vrij had en de handdouche zelfs in hoogte kon verstellen. Ten tweede emancipeerde de glijstang de handdouche van de badkuip. Dit luidde het tijdperk in van een nieuwe badkamerarchitectuur, waarin een aparte ruimte voor de douche vanzelfsprekend werd. Een ware badkamerrevolutie!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist