Hansgrohe kranen

Focus E2


Geen enkele andere ruimte in huis ondergaat tegenwoordig zo´n grote verandering als de badkamer. De vooral doelmatig ingerichte wasruimte van vroeger wordt nu als persoonlijke wellnessruimte herontdekt en door de tijdloze, harmonieuze inrichting een plaats waar men zich terug kan trekken. Om aan deze nieuwe gestalte vorm te geven, komt douche- en kranenspecialist Hansgrohe (www.hansgrohe.nl) met de nieuwe kranenserie Focus E², een in design doorontwikkeld vervolg op de succesvolle Focus serie. Zij valt op door haar gereduceerde vormen (Design: Phoenix Design, Stuttgart/Tokio), in combinatie met slimme techniek en aantrekkelijke prijs.

Combinatietalent

De nieuwe kranenserie Focus E² is niet alleen universeel inzetbaar, ze laat zich ook ideaal met de douches van Hansgrohe combineren. Vooral de doucheprogramma´s Crometta 85 en Croma 100 zijn de perfecte partner voor de bad- en douchemengkranen uit deze serie. Een optimale oplossing voor een harmonieuze vormgeving van de badkamer komt daarmee uit één hand: Hansgrohe. Het bekende douchecomfort en kwaliteitskranen, die zich door duurzaamheid, bedieningscomfort en tijdloze vormen kenmerken.

 

Beproefde merkkwaliteit

Op het gebied van techniek en functionaliteit zet Hansgrohe bij de nieuwe Focus E² kraan in op haar bekende merkkwaliteit. “Of het nu om particulier, openbaar of semi-openbare ruimtes gaat, deze nieuwe kranenserie is overal inzetbaar. Niet alleen door zijn design en aantrekkelijke prijs, maar ook door haar robuustheid en duurzaamheid”, aldus Klaus Brockmann, productmanager bij Hansgrohe. Het uit hoogwaardig messing vervaardigde kraanhuis en de praktische greep uit metaal zijn dankzij de modernste bewerkingstechnieken voorzien van een bijzonder sterk oppervlak. De gepatenteerde Boltic-greepvergrendeling garandeert een stevige greep, ook na jarenlang gebruik. De geïntegreerde heetwater-begrenzer helpt niet alleen tegen verbranden, maar zorgt ook voor energiebesparing. Dankzij het keramische kardoes in de kraan kan de watertemperatuur en -doorlaat apart van elkaar ingesteld worden. De hoogte van de Focus E² wastafelmengkranen van 167 mm biedt een comfortabele hoogte.

EcoSmart: water en energie besparen

Dankzij de EcoSmart-technologie van Hansgrohe wordt de waterdoorlaat van de Focus E² wastafelmengkraan begrensd: een milieuvriendelijke methode, die als resultaat toch een volle en zachte waterstraal garandeert. Hiervoor zorgt de Hansgrohe Air-functie: de speciale in de uitloop gemonteerde perlator verrijkt het water met lucht. Deze regelaar vervult daarmee meerdere taken: onzuiverheden worden tegengehouden, geeft vorm aan straal, waardoor deze een zacht karakter krijgt, reduceert het gespetter en begrenst de doorlaat van water op 7,2 liter per minuut – zonder comfortverlies. Hiermee bespaart u niet alleen water, maar ook geld. En met de QuickClean anti-kalkfunctie krijgt kalkafzetting geen kans. Mocht dit toch gebeuren, dan wrijft u dit met één vinger eenvoudig weg.


Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist