Hansgrohe handdouches

Raindance Select 150Tegenwoordig bepalen zeer individuele eisen de keuze van het persoonlijke doucheplezier. Vorm en functies, alle elementen van de lievelingsdouche kunnen individueel worden samengesteld en onderling gecombineerd. Onder het motto 'Raindance Select. Mijn doucheplezier' ontwikkelde de douchespecialist Hansgrohe samen met de ontwerpers van het gerenommeerde Phoenix Design een nieuw assortiment doucheproducten: van handdouche tot aan een compleet douchesysteem.

 

Raindance Select 150 handdouche: een kwestie van instellen

Met de nieuwe Raindance Select 150 handdouche wordt de succesvolle en vaak gekopieerde Raindance douche van Hansgrohe verder ontwikkeld. De focus van de productontwikkelaars was gericht op functionaliteit en bedieningscomfort. Resultaat: een vloeiend ronde, moderne vormgeving met aangenaam hanteerbare greep en 'Select' – een speels eenvoudige straalinstelling. De favoriete straalsoort wordt ingesteld met een simpele druk op de knop. Zachte RainAir, masserende CaresseAir of verfrissende mix-straal: allemaal een kwestie van drukken en genieten. De 150 millimeter grote straalschijf met AirPower-technologie, de verrijking van het water met lucht, zorgt voor een brede, aangenaam zachte doucheregen. De handdouche is voorzien van het QuickClean anti-kalksysteem voor een lange levensduur. Daarnaast is er keuze tussen een hoogwaardig uiterlijk, als uit één stuk, met compleet verchroomde straalschijf, en een frisse tweekleurige uitvoering in wit-chroom. Voor wie wel lekker wil douchen maar toch denkt aan het waterverbruik is er de EcoSmart uitvoering: de handdouche biedt optimaal douchecomfort met een maximaal verbruik van 9 liter per minuut.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist