Hansgrohe douches, badkamer- en keukenkranen

innovatieve technologie en design

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Hansgrohe: designleider op sanitairgebied
De iF awards van het International Forum Design (iF) zijn bijna de belangrijkste onderscheidingen in hun soort. Voor het eerst presenteert het onafhankelijke instituut een ranglijst die op het gebied van design, de beste bedrijven ter wereld weergeeft.

Hansgrohe AG neemt op deze ranglijst de 12e plaats. Met 840 punten laat Hansgrohe AG bedrijven als Nokia en Audi achter zich en is de nummer één van de sanitairbranche.

"Als het om design gaat, is Hansgrohe zeker één van ´s werelds meest succesvolle fabrikanten van badkamerkranen en douches", legt Philippe Grohe, Brandmanager van Hansgrohe´s designermerk Axor, uit.
"De visies en creatieve ideeën van onze ontwerpartners ons altijd hebben uitgedaagd - zowel in onderzoek en ontwikkelen als bij de productie. Dit heeft ons goede meetpunten gegeven. Vandaag zijn wij één van de trendsetters in de badkamer, waar merken die niet investeren in hun creatieve kracht nu plaats moeten maken voor ons. Dit is mede terug te zien aan de iF ranglijst". 

 Kijk voor meer informatie op https://www.hansgrohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist