Hansgrohe badkamerkranen

Metropol

Met de nieuwe kranenreeks Metropol introduceert hansgrohe de schoonheid van geometrie in de badkamer. Samen met vaste designpartner Phoenix Design werd een zeer uitgebreide reeks kranen en bijpassende bedieningen ontwikkeld voor douche, wastafel en bad. De verschillende groottes, bedieningsvormen en grepen zorgen voor een hoogstpersoonlijke, tot in de puntjes afgemaakte badkamer.

Verschillende hoogtes wastafelkranen
De wastafelkranen zijn beschikbaar in vier hoogtes, zodat er altijd een kraan is die perfect bij jouw model wastafel past. Op zoek naar een veelzijdige kraan? Kies dan voor een zwenkbaar model met een hoge uitloop: handig om snel je haar onder te wassen of bijvoorbeeld een vaas te vullen.

Nieuw: de vrijstaande wastafel
De echte ster van de reeks is een compleet nieuw soort kraan, een vloermodel dat je combineert met een vrijstaande wastafel. Na het vrijstaande bad (al dan niet op pootjes) wordt ook dit nieuwe wastafelmodel steeds populairder, zowel thuis als in de hospitalitysector. Een echte eyecatcher in elke badkamer.

Douche- en badmengkranen

Om je badkamerdesign tot in de puntjes door te trekken bevat de Metropol-reeks tevens douche- en badmengkranen, zowel voor opbouw als inbouw. Ook voor een vrijstaand bad is er een vloermodel mengkraan.

Eén druk op de knop
De kranen van deze reeks bieden keuze uit drie bedieningsgrepen: een volle greep, een beugelgreep of Select-bediening. Select is het paradepaardje van hansgrohe, een intuïtief systeem waarmee je de kraan met één druk op de knop aan- of uitzet. Met dit uiterst praktische en hygiënische systeem kun je bij ingezeepte handen bijvoorbeeld met je onderarm op de knop duwen, zodat de kraan schoon en droog blijft. De Select-technologie werkt puur mechanisch, dankzij een speciaal ontworpen cartridge heb je er geen elektriciteit of andere extra’s voor nodig. De temperatuur van het water bepaal je door aan de greep te draaien.

hansgrohe
hansgrohe maakt deel uit van de internationaal opererende Hansgrohe Groep en is het premiummerk voor douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken. Met haar vele bekroonde producten geeft hansgrohe vorm aan het water dat in de keuken en badkamer stroomt. Dit zijn de plaatsen waar mensen veel van hun waardevolle tijd doorbrengen en de mooiste momenten met water beleven. Met deze momenten in gedachten ontwikkelt hansgrohe baanbrekende oplossingen die hoogwaardig design, duurzame kwaliteit en intelligente functies combineren, voor optimaal gebruikscomfort en -plezier. hansgrohe zet water om in een bijzondere ervaring. hansgrohe. Meet the beauty of water.

Nummer één in design in de sanitairsector (iF)
In de huidige ranking van het International Forum Design (iF) van ‘s werelds beste bedrijven op het vlak van design, staat de Hansgrohe Group, met zijn merken AXOR en hansgrohe, op de 6e plaats tussen 2000 bedrijven. Met een score van 1040 punten doet de Hansgrohe Group het zelfs beter dan bekende merken als Audi, BMW of Apple. Deze positie bevestigt nogmaals de leidende positie van het bedrijf in de sanitaire sector.
www.hansgrohe.com/design

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist