Grohe vrijstaande badkranen

VOOR DE LUXE BADKAMER

Eindelijk dat lang gedroomde bad op pootjes midden in de badkamer? Of heb je het geluk van een badkamer met veel ruimte? Grohe introduceert speciaal voor deze badkamers een complete lijn met vrijstaande badkranen. Deze vrijstaande kranen worden naast het bad geplaatst waardoor het bad een échte eyecatcher is. De vrijstaande badkranen worden toegevoegd aan een aantal populaire designs van Grohe; Veris, Atrio, Allure en GROHE Ondus. Een feest voor elke badkamer!

Moderne skyline in de badkamer
De badkamer krijgt met de hoge kranen het beeld van een moderne skyline. De vrijstaande badkranen van Grohe sluiten naadloos aan bij elk badkamerdesign, van minimalistisch tot klassiek. Voor de vrijstaande badkraan van Veris zijn eenvoud en emotie samengebracht. Grohe tilt minimalisme met deze lijn naar een hoger niveau. De vrijstaande badkraan van Atrio is een moderne klassieker, en verkrijgbaar in twee modellen. De strakke vormgeving is een ideale basis voor de moderne badkamer. Voor wie van pure vormen en elegantie houdt, is er de vrijstaande badkraan van Allure. Om de badkamer helemaal in stijl in te richten zijn in dit thema tevens accessoires verkrijgbaar. De vrijstaande badkraan van GROHE Ondus - een digitale badkamerserie- is het summum van luxe. De digitale producten van GROHE Ondus zijn voorzien van een bedieningspaneel waarmee onder andere de gewenste temperatuur, de waterstraal en de hoeveelheid water bepaald kan worden. Tot deze lijn behoren bijvoorbeeld ook een champagnekoeler en andere opvallende accessoires.

Revolutie; kwaliteit, design en techniek
Naast een stijlvol design zijn de vrijstaande badkranen voorzien van de speciale Grohe technieken. GROHE StarLight® zorgt voor een langdurig glanzende chroomlaag. Het verchroomproces van Grohe creëert een diepe en gelijkmatige laag en staat erom bekend een van de beste van de wereld te zijn. Het resultaat is een langdurig stralende, spiegelachtige glans. Voor een comfortabele en nauwkeurige bediening zijn de vrijstaande badkranen van Grohe voorzien van GROHE SilkMove®.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist