Grohe sanitair

uitbreiding cosmopolitan stijl


Sanitairfabrikant Grohe breidt haar succesvolle series in de ‘Cosmopolitan stijl’ uit met nieuwe producten voor badkamer en toilet: de eengreepsserie Quadra, thermostaatkraan Grohtherm 3000 Cosmopolitan en bedieningsplaat Nova Cosmopolitan. De innovaties worden gekenmerkt door het minimalistische design. Bovendien is de bestaande kubistische minimalistische bedieningsplaat Skate Cosmopolitan nu ook verkrijgbaar in geborsteld RVS en kan daardoor voor een verrassende metamorfose zorgen in het toilet of de badkamer.

Quadra
De nieuwe eengreepsserie heeft een volledig programma voor de badkamer en is tot in het uiterste minimalistisch vormgegeven. De combinatie van de rechthoekige greep en de vierkante basis gecombineerd met de subtiele rondingen houden het gestroomlijnde ontwerp perfect in balans.

 

 

Uiteraard gaat deze vormgeving hand in hand met de GROHE technieken. De Quadra is onder andere voorzien van de GROHE SilkMove® technologie die een soepele bediening garandeert. De Quadra is verkrijgbaar in verschillende varianten van de wastafel-, douche- en badmengkraan.

 

Grohtherm 3000 Cosmopolitan
Het ontwerp van de Grohtherm 3000 Cosmopolitan sluit naadloos aan op de minimalistische series van Grohe. Net als de andere thermostaatkranen van Grohe heeft de Grohtherm 3000 Cosmopolitan alle unieke veiligheidsonderdelen zoals de GROHE CoolTouch® technologie en een kindvriendelijke temperatuurbegrenzer waardoor de kraan niet onbewust voorbij de 38 graden gedraaid kan worden. Door de betere regelnauwkeurigheid, maar ook door de reactiesnelheid van de kraan heeft het water snel en continue de juiste temperatuur. Wanneer het volume of de temperatuur van het toestromende water onverwachts verandert, bijvoorbeeld doordat iemand anders in huis de kraan opendraait, wordt dit gecorrigeerd voordat de gebruiker er iets van merkt.

 


De nieuwe Grohtherm 3000 Cosmopolitan is verkrijgbaar als badthermostaat en douchethermostaat. Ook is er een comfortset leverbaar die bestaat uit een douchethermostaat en een douche-glijstangcombinatie. Tot slot zijn er ook Grohtherm 3000 inbouwthermostaten verkrijgbaar.

Nova Cosmopolitan
Het toilet kan in een nieuw jasje gestoken worden met de nieuwe bedieningsplaten van Grohe. Naast de hoekige vormen voegt de sanitairfabrikant nu onder de naam Nova Cosmopolitan een bedieningsplaat met minimalistische ronde vormen toe aan haar assortiment.

 

 

De Nova Cosmopolitan is net als de reeds bestaande bedieningsplaat Skate Cosmopolitan verkrijgbaar in de kleuren chroom, mat chroom en alpine wit. Skate Cosmopolitan is nu ook verkrijgbaar in geborsteld RVS.

Kijk voor meer informatie op: www.grohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist