Grohe Ondus kranen

vliegtuigsuite wint Badkamer Design Award

Onlangs zijn in Utrecht de winnaars bekend gemaakt van de Badkamer Design Awards 2010. De luxe ‘vliegtuigsuite’ in Teuge, ontworpen door Marjolein Garritsen, kwam als winnaar uit de bus in de categorie ‘hotel’. Mede dankzij de opvallende, digitaal bedienbare Ondus kranen van sanitairspecialist Grohe is deze bijzondere slaapplek voorzien van alle luxe en een lust voor het oog.Uitzicht op de landingsbaan
Ondernemer Ben Thijssen liet het voormalig 40 meter lange DDR-regeringsvliegtuig ombouwen tot een luxe 2-persoons hotelsuite. Met zicht op de landingsbaan van het vliegveld in Teuge kunnen hotelgasten gebruik maken van vele luxe faciliteiten zoals loungebanken, whirlpool, infraroodsauna én de digitale kranen van GROHE Ondus in de kleur Velvet Black.

Grohe introduceerde deze digitale kranenserie in het voorjaar van 2009 voor de échte liefhebber van architectuur en design. De GROHE Ondus serie is zeer compleet, van een vrijstaande badmengkraan tot accessoires als een champagnekoeler. Alles is verkrijgbaar in de kleuren Velvet Black, Moon White en chroom. De digitale producten zijn voorzien van een bedieningspaneel waarmee onder andere de gewenste temperatuur, de waterstraal en de hoeveelheid water bepaald kan worden. In het vliegtuighotel is gekozen voor de opvallende GROHE Ondus douche, de vrijstaande badmengkraan voor bij het bad en twee wastafelkranen. Het toilet bevat een GROHE Ondus bedieningspaneel en ook de accessoires zijn van deze luxe

Trots
"Wij zijn trots dat de ‘vliegtuigsuite' met de GROHE Ondus kranen verkozen is tot winnaar van de Badkamer Design Award in de categorie ‘hotel'. Onze badkamerserie sloot perfect aan op hetgeen wat Garritsen en Thijssen in gedachten hadden; een modern, spraakmakend en luxe interieur", aldus algemeen directeur van Grohe, Rob van den Maagdenberg. De Badkamer Design Award is een tweejaarlijkse prijs voor goed ontworpen en gerealiseerde badkamers in Nederland met als doel het ontwerp en de inrichting van badkamers te stimuleren en onder de aandacht te brengen van zowel de vakwereld als het grote publiek.

Kijk voor meer informatie op https://www.grohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist