Grohe badkamerkranen

Grohtherm 1000

De mensen van GROHE worden al meer dan 140 jaar door hun collega’s in de branche als Masters of Technology gezien. Dit komt door hun innovaties, toonaangevende ontwerpen en bekroonde kranen. Dankzij een combinatie van hun geavanceerde vakmanschap en hun toonaangevende benadering tot effectief teamwork en effectieve processen, staan onze Masters of Technology voorop als het gaat om de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van onze uitstekende productlijn. Daarbij testen ze elk onderdeel en wordt alles tot in de puntjes afgesteld om een doorlopende klanttevredenheid te garanderen. Het resultaat: een tijdloos ontwerp en een kwaliteit die levenslang mee gaat. De producten van GROHE weten gebruikers telkens weer te verrassen met unieke eigenschappen die “Pure Freude an Wasser” bieden. Wanneer u een product van GROHE gebruikt, voelt u het verschil. Telkens weer.Neem bijvoorbeeld de nieuwe Grohtherm 1000. Het ergonomische en intuitieve ontwerp is de perfecte keuze voor een moderne badkamer. Met GROHE TurboStat® ben je er van verzekerd dat de thermostaatkraan binnen een fractie van een seconde reageert op een verandering in de waterdruk waardoor de temperatuur van het water constant is. Optimale veiligheid en comfort. De serie Grohtherm 1000 is standaard voorzien van GROHE CoolTouch®. Een geïsoleerd kanaal vormt de scheiding tussen het hete water in de kraan en het huis van de thermostaatkraan. Hierdoor wordt de buitenzijde van de kraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur van het mengwater.

Ultiem genieten. Onovertroffen werking.
Geniet nu meer dan ooit van een verfrissende douche met de nieuwe Grohtherm 1000 thermostaatkranen. De verbeteringen bestaan uit een nieuwe ranke GROHE CoolTouch® body,ergonomische gevormde metalen grepen, GROHE TurboStat® technologie en waterbesparende eco functies. Met de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is dit de ideale thermostaatkraan voor iedere gebruiker, van kinderen tot senioren. Of het nu renovatie, nieuwbouw, opbouw of inbouw betreft: door het moderne tijdloze design en het uitgebreide productassortiment is er een perfecte oplossing voor iedere badkamer in iedere situatie.

Optimaal comfort, veiligheid en besparing.
Kies de gewenste watertemperatuur en het thermoelement zorgt ervoor dat deze ongewijzigd blijft, ook bij onverwachte veranderingen van de waterdruk. En veiligheid komt vanzelfsprekend op de eerste plaats. Met de nieuwe innovatieve GROHE CoolTouch® technologie wordt de buitenzijde van de kraan nooit te heet doordat het hete water in de kraan wordt omspoeld door een koud waterkanaal. Bovendien kan de watertemperatuur niet zomaar voorbij de vooraf ingestelde temperatuur (38 °C)gedraaid worden door de SafeStop. Door de vleugelgreep op de achterzijde van de grepen is de kraan zeer comfortabel in gebruik, zelfs met natte ingezeepte handen. En het gemak wordt ook vergroot door de GROHE Aquadimmer waarmee met één greep zowel de waterhoeveelheid kan worden bepaald, maar ook eenvoudig kan worden gewisseld tussen de badkraan en handdouche. Met de EcoButton kun je kiezen voor 50% van de waterhoeveelheid zodat je kunt genieten van een waterbesparende douche. De douche van jouw keuze is met de Grohtherm 1000 geheel naar eigen wens in te stellen.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.grohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist