Grohe

Onbezorgd genieten met Grohe thermostaatkranen


Veiligheid en comfort gaan hand in hand bij de nieuwe generatie thermostaat-kranen van sanitairfabrikant Grohe. De sterk verbeterde versies van de Grohe thermostaten worden aan de buitenzijde niet warmer dan de ingestelde temperatuur, hebben een kindvriendelijke temperatuurbegrenzer en zorgen voor een uitstekende temperatuurregeling en bedieningsgemak. Maar er is niet alléén aan de techniek gedacht: ook het design heeft een modern jasje gekregen.

Juist in dat jasje zit een belangrijk veiligheidsonderdeel. De nieuwe Grohtherm 2000 en 3000 zijn voorzien van 'cool touch'. Het hete water in de thermostaat wordt volledig omspoeld door koud water. Daardoor wordt de kraan aan de buitenkant nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Het is een uniek systeem van Grohe, dat ervoor zorgt dat branden aan de kraan niet zomaar mogelijk is.

 

De veiligheid wordt nog eens verhoogd door de speciale temperatuurbegrenzer. Hierdoor kan de temperatuur niet onbewust voorbij de 38 graden worden gedraaid. Ook kinderen kunnen dat in een onbewaakt moment niet doen.

Optimaal comfort
De nieuwe thermostaatkranen hebben een nog betere regelnauwkeurigheid en reactiesnelheid. Dit betekent dat het water snel en continu de juiste temperatuur heeft. Wanneer het volume of de temperatuur van het toestromende water onverwachts verandert, bijvoorbeeld doordat iemand anders in huis de kraan opendraait, wordt dit gecorrigeerd voordat de gebruiker er iets van merkt.

Ook het verbeterde bedieningsgemak verhoogt het comfort. Zo staat de temperatuurindicatie op de kraan zelf en niet - zoals bij veel andere thermostaatkranen - op de greep. De ingestelde temperatuur blijft op die manier altijd eenvoudig af te lezen. De bedieningsgrepen bieden bovendien een optimale grip. Ten slotte verdwijnt de knop van de temperatuurbegrenzer bij indrukken geheel in de greep, zodat deze niet kan afbreken.

Kijk voor meer informatie op: www.grohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist