Gessi badkamerkranen

I spa

Met I SPA lanceert Gessi® een nieuw totaalconcept voor de badkamer. I SPA omvat alle facetten van de natte ruimte, zoals wc en bidet, wastafels, kranen, douche & wellness en zelfst een vrijstaand bad.

Met fraaie organische, tijdloze vormen staat dit concept voor jarenlang plezier in de badkamer. Er is gebruik gemaakt van verschillende, innovatieve materialen en technieken. Producten met een lange probleemloze levensduur. Kranen met waterbesparende technieken, optisch niet waarneembaar. Kranen met LED verlichting om te temperatuur te bepalen.

Het gamma aan kranen bevat een verscheidenheid aan modellen, inbouw in de wand, opbouw op de wastafel, vrijstaand op de vloer, thermostaatkranen voor douche en zelfs 3 mm dunne douchepanelen.

Veel onderscheidend vermogen met een ongekende keuzemogelijkheid. Laat u vrijblijvend verder informeren over dit nieuwe totaalconcept voor het nieuwe baden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist