Dornbracht badkamerkranen

Moderne kranen in monumentaal pand.

Het voormalige GGz-pand in Breda was aan een grondige opknapbeurt toe. Het werd een project van de huidige eigenaresse Joke van Kerschaver, eigenaresse van (interieur)-architectenbureau INSUITE. Wat gebeurt er met een historisch pand dat wordt aangepakt door twee (interieur)architecten? Een duurzaam pand met zowel moderne als oude elementen gecombineerd.

Het herenhuis uit 1903, is sinds 1930 in gebruik geweest als kantoorpand. Het pand is volledig gestript en zo duurzaam mogelijk gerenoveerd.

Een belangrijk onderdeel van de duurzame verbouwing is het gebruik van Dornbracht kranen. „Duurzaamheid is iets zo mooi maken dat je het wilt houden…”, aldus Joke.

De kwalitatief hoogwaardige kranen van Dornbracht zijn ideaal voor interieurarchitect Joke omdat de vormgeving en lijnen onderling goed combineerbaar zijn. Het eenvoudige design is onderdeel van een zo goed mogelijke basis die centraal staat in de ontwerpen van Joke. De kranen van Dornbracht voegen dan ook echt iets toe in ieder interieur.

Project : Renovatieproject voormalig GGz – Breburg Breda
Het product : Badkamer: Dornbracht IMO/Tara, Logic en Symetrics met vrijstaande baduitloop. Deque met Just rain wanduitvoering.
Keuken : Waterzones met Tara Ultra en spoeldouche
Interieurontwerp : INSUITE – Joke van Kerschaver
Realisatie : 2014

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist