Damixa badkamerkranen

Tradition collectie

Geïnspireerd door de klassieke en romantische landhuisstijl is de nieuwe Tradition eenhendelmengkraan een perfect voorbeeld van een klassiek vormgegeven product in een modern jasje. De Tradition collectie vormt een aanvulling op de antieke vintage stijl en de nieuwe producten die hedendaagse techniek en design combineren, passen daardoor uitstekend in de moderne badkamer.De nieuwe aanvullingen van de bestaande serie zijn het resultaat van een doordacht design proces waarbij perfecte elegantie is gecombineerd met een hoge mate van functionaliteit. Met de Tradition kranen van Damixa brengt u op gemakkelijke wijze het klassieke en romantische gevoel in uw keuken of badkamer. Ieder detail vanaf de perlator tot aan de hendel met het witte keramiek zijn net als de body van de kraan speciaal ontworpen. Niets is aan het toeval overgelaten en draagt bij aan de unieke technische perfectie, een oogstrelend design en een unieke uitstraling.

Veel functionaliteit
De nieuwe eenhendel wastafelkranen beschikken over een groot aantal functies. Ze worden standaard geleverd met de waterbesparingsfunctie Eco‐Save, temperatuurbegrenzing voor extra veiligheid en een Rub‐Clean perlator waardoor kalk gemakkelijk verwijderd kan worden van de perlator. Een waar klassiek product in een modern jasje. De bestaande thermostatische doucheset en Tradition accessoires kunnen uitstekend gecombineerd worden met deze nieuwe eenhendel wastafelkraan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist