De Freddo kranen bestaan al bijna 10 jaar, dus u bent meer dan waarschijnlijk al eens in aanraking gekomen met deze fantastische kranen. Opdat deze kranen ook de volgende 10 jaar een rol van betekenis kunnen spelen, zorgen we ervoor dat ze up to date blijven door nieuwe technieken toe te passen.

Enkele kranen binnen de Freddo reeks gebruikten nog geen keramisch binnenwerk, omdat dit nog niet bestond voor kranen met een diameter van 18 mm. Voor de Kaldur kranen heeft Clou echter een speciaal, kleiner keramisch binnenwerk ontwikkelt. En dit kunnen we nu ook toepassen in de Freddo kranen. Zo zijn sinds kort de Freddo 9, 10 en 11S kranen voorzien van een keramisch binnenwerk. Dit zorgt voor een soepelere bediening. Ook zorgt dit er voor dat de hendel niet langer naar voor en achter beweegt. Tevens wordt nu een nieuwe perlator gebruikt. Deze is voorzien van een anti-diefstal beveiliging. Wat deze kranen nog meer geschikt maakt om in publieke ruimtes toe te passen.

Ook de Freddo 11 zal op termijn met dit keramische binnenwerk en de anti-diefstal perlator uitgerust worden. Dit zal echter nog enige tijd in beslag nemen, gezien de huidige voorraad van dit product. Deze aanpassingen gelden enkel voor kranen in chroom, voor rvs geborstelde kranen zal het huidige binnenwerk gehandhaafd blijven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist