Badkamer kranen van Hansgrohe

Raindance Unica S


De hoeveelheid producten binnen het Raindance douche-assortiment biedt eindeloze mogelijkheden voor individuele badkamerwensen. Met een grote verscheidenheid in design, functionaliteit en maten, van extra grote handdouches tot vlakke plafonddouches, wordt voor praktisch iedere badkamer een oplossing geboden. In de lente van 2008 wordt er aan het toch al zo brede assortiment de nieuwe Raindance Unica’S glijstang toegevoegd - ontworpen door Phoenix Design (Stuttgart & Tokio) - voor nog meer doucheplezier XXL.

Innovatief glijstuk - de Raindance® Unica’S glijstang 

Volledig nieuw aan de glijstang is het glijstuk: geheel van verchroomd metaal zorgt dit onderdeel voor een hoogwaardige uitstraling tot in ieder detail. Het glijstuk glijdt traploos in de slanke, vlakke glijstang. De glijstang is ideaal voor renovaties van badkamers, omdat de glijstang over de schroefgaten van de oude glijstang kan worden geplaatst.

De Raindance Unica'S glijstang wordt gecombineerd met de Raindance S 150 Air 3jet handdouche - voor doucheplezier XXL. Met de lengte van de glijstang - 90 of 150 cm - is de handdouche eenvoudig in te stellen als hoofddouche of zijdouche en prima geschikt voor doucheruimtes waar mensen met verschillende lichaamslengtes gebruik van maken.


Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe-raindance.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist