Axor starck wastafelmengkranen

Organic collectie

De nieuwe Axor Starck Organic collectie biedt wastafelmengkranen in verschillende uitvoeringen, zoals de extra hoge Highriser of een kraan voor montage aan de wand. Om zeker te zijn welke uitvoering bij welke wastafel past heeft Axor, het designermerk van Hansgrohe SE, alle Axor Starck Organic wastafelkranen met bijpassende wastafels van diverse fabrikanten getest. De testen zijn gedaan op basis van de Hansgrohe ComfortZone Test, in een zelfontwikkelde, realistische proefopstelling.

De resultaten, in de vorm van een overzichtelijke kranen-wastafel-matrix, maken voor alle badkamerprofessionals en architecten de technisch zinvolle en stijlzekere planning van de wastafel eenvoudiger. In deze matrix staan de geteste, aanbevolen combinaties evenals de montagematen voor verschillende inbouwsituaties en overige praktische informatie. Een zoekfunctie op artikelnummer en productnamen maakt de bediening nog comfortabeler.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist