AXOR MyEdition kraan

kunstenaar Pablo Lücker

Form Follows Perfection - de kranen van AXOR staan voor individualisme en persoonlijke stijl. Kunstenaar Pablo Lücker, bekend van zijn onmiskenbare stijl waarin hij streetstyle mixt met luxe, ontwierp voor AXOR een limited edition MyEdition kraan. De coverplate van deze speciale editie is verfraaid met een lasergegraveerd ontwerp van Lücker.

Krachtig door eenvoud
Voor deze speciale editie heeft Lücker een combinatie gemaakt tussen het design van de MyEdition ééngreeps wastafelkraan in chroom en zijn eigen herkenbare handschrift. Zijn werk is net als dat van AXOR krachtig door eenvoud, met een persoonlijke touch. Het resultaat is een uniek centerpiece voor in de badkamer.

Lücker: "Ik wil mijn kunst multidisciplinair toepassen en ik ben altijd op zoek naar uitdagingen die buiten het traditionele schildersdoek vallen. De badkamer is niet een plek waar je kunst verwacht, maar waarom zou een kraan geen kunstobject kunnen zijn? Ik ging de uitdaging aan om mijn esthetiek en individualisme in een badkamersetting door te voeren. De badkamer is een plek waar je vaak bent, en op deze manier sta je op met een stukje inspiratie." 

MyEdition: Luxury gets personal
De AXOR MyEdition kranenserie kan volledig gepersonaliseerd worden. Het luxe, minimalistische ontwerp van de kraan wordt gekroond met een elegante coverplate, die te verkrijgen is in acht verschillende kleuren en materialen. Van stralend spiegelglas tot walnoothout, nappaleer en marmer. Voor wie nog een stap verder wil gaan biedt AXOR de mogelijkheid om de coverplate te personaliseren met de AXOR Signature services. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een logo of initialen. De kraan kan afgewerkt worden in één van de 225 verschillende AXOR FinishPlus kleur- en tweekleurige opties. Op deze manier is er een MyEdition voor elke persoonlijke stijl, badkamer en voorkeur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist