Axor badkamerkranen

Citterio M

Axor Citterio M staat voor Milaan, metropool, modern. Een slanke, tijdloze badkamercollectie, ontworpen door de gerenommeerde Italiaanse architect en designer Antonio Citterio. Zijn precieze hand is onmiskenbaar: een tot in het kleinste detail verfijnde en doordachte vormgeving, waarbij de zachte rondingen en rechte vlakken harmonieus met elkaar verbonden zijn. Dit herkenbare design is duidelijk terug te zien in de nieuwe kranen die aan de collectie worden toegevoegd. De drie nieuwe 3-gats-wastafelmengkranen, twee 4-gats badrandmengkranen en een stopkraan, zijn allemaal perfect combineerbaar met de bestaande producten uit de collectie.

De nieuwe stervormige grepen zorgen voor een aantrekkelijk optisch accent. Met de kenmerkende vormen zet Antonio Citterio het elegante, eigenzinnige lijnenspel van de Axor Citterio M collectie voort. De stergreep overtuigt echter niet alleen optisch, hij kan dankzij zijn typische geometrie ook altijd eenvoudig worden bediend en voelt prettig in de hand.

De wanduitvoeringen van de wastafelmengkraan zijn verkrijgbaar in twee verschillende lengtes van de uitloop: 166 mm of 226 mm. Tevens kan worden gekozen voor een uitvoering met sierplaat of rozetten; zo is er altijd een wastafelmengkraan die bij de badkamersfeer past. Dankzij de EcoSmart technologie wordt de waterdoorstroom van de Axor Citterio M kranen begrensd op maximaal 5,7 liter water per minuut. Hierdoor wordt niet alleen water, maar ook energie bespaard.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist