Cleopatra Chillisy

Het waterdichte loungekussen

Cleopatra introduceert de Chillisy
Het waterdichte loungekussen die het dobberen in het zwembad écht comfortabel maakt

Deze hype uit Zwitserland is nu te koop bij de grotere zwembadspecialist.

De Chillisy wordt geproduceerd in Zwitserland en is daar een groot succes. Reden genoeg voor Cleopatra om hem in Nederland te introduceren. Marcel Mol, commercieel directeur van Cleopatra: “De Chillisy past perfect in deze wereld waarin het buitenleven en comfort steeds belangrijker worden. Voor ‘op het droge’ is er keuze genoeg als het gaat om comfortabel loungen, in het water is daar nog maar een zeer gering aanbod voor”, aldus Marcel. “Bovendien ademt de stof van de Chillisy en zorgen de omvang en het materiaal voor stabiliteit op het water en dus optimaal dobbercomfort”.

Kleuren en afmetingen
De Chillisy is verkrijgbaar in twee afmetingen, te weten 100 cm x 130 cm en 100 cm x 190 cm, en is beschikbaar in de volgende kleuren:
 

Kwaliteit
Marcel: “De Chillisy is OEKO-TEC Standard 100 gecertificeerd en dus van hoogwaardige kwaliteit; het loungekussen is resistent tegen Uv-straling, zout en chloor. Bovendien is de stof huidvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken”.

Verkooppunten
De Chillisy is te koop bij de grotere zwembad specialist.

Over Cleopatra
Cleopatra, dochteronderneming van Hansgrohe, is sinds 1966 de Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten. Het assortiment bestaat o.a. uit baden, whirlpools, stoom-/douchecabines en individuele stoomoplossingen.

Kijk voor meer informatie op https://www.cleopatra.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist