VELUX dakramen

besparen energie en verhogen wooncomfort

Als een woning niet goed geïsoleerd is, gaat er onnodig energie verloren. Met relatief kleine investeringen kan een woning al worden voorzien van energiebesparende oplossingen. Vooral op zolder liggen vaak kansen. Zo kan met een betere isolatie van het dak en het vervangen van dakramen van 20 jaar of ouder energie en kosten worden bespaard. Met het speciaal door VELUX ontwikkelde renovatiegootstuk is het één-op-één vervangen van een ouder dakraam door een nieuw VELUX dakraam in dezelfde maat nu nog eenvoudiger geworden. Door het renovatiegootstuk kan een perfecte aansluiting worden gemaakt tussen het dak en het nieuwe dakraam, waadoor de bestaande interieurafwerking gewoon in tact kan blijven. Dit scheelt bij de afwerking van het dak tijd en geld.

Energiebesparing
De laatste 20 jaar is er steeds meer aandacht gekomen voor wooncomfort en het binnenklimaat van woningen. Hierbij gaat het niet meer alleen om het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer, maar ook energiebesparende maatregelen. Het extra isoleren van muren en daken of het vervangen van glaselementen en ramen wordt bij renovatie steeds vaker meegenomen. Ook wordt hierbij steeds vaker gedacht aan het vervangen van oude dakramen op zolder. Een goede ontwikkeling want een nieuw VELUX dakraam isoleert tot bijna driemaal beter dan een dakraam van 20 jaar oud, is standaard voorzien van HR++ beglazing, is onderhoudsvriendelijker en is comfortabeler te bedienen bijvoorbeeld elektrisch op zonne-energie.

Eenvoudige en snelle vervanging
Door de perfecte aansluiting van het VELUX renovatiegootstuk op de bestaande situatie hoeft het vervangen van een dakraam niet veel tijd meer te kosten. Met het VELUX renovatiegootstuk kan het nieuwe dakraam op dezelfde hoogte in het dak worden gemonteerd als het oude dakraam, zonder concessies te doen aan de isolatiewaarden. De extra isolatiekraag in het renovatiegootstuk herstelt namelijk de isolatielaag tussen het nieuwe dakraam en het dak. Doordat het dakraam niet van hoogte verandert, hoeft de bestaande interieurafwerking rondom het dakraam in veel gevallen niet te worden aangepast of vervangen, wat tijd en geld scheelt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist