Harol terrasverlichting

Storelight II,

Zorg dat je klaar bent voor de langverwachte nazomer met Harol! De zonweringspecialist ontwikkelde twee innovatieve oplossingen voor extra comfort in de zachte najaarsmaanden. Storelight II geeft je licht en/of warmte waar nodig, terwijl het zijdelings scherm SL400 je beschermt tegen wind of te felle zon. Ontdek de Indian Summer met Harol...Storelight II, verlichting en/of verwarming

Voor wie 's avonds een gezellige sfeer op het terras wil creëren, is er Storelight II. Dit handige verlichtingssysteem kan perfect afgestemd worden op uw zonwering en bestaat uit 4 of 5 halogeenspots (20 W), die elk in alle richtingen kunnen draaien. Zo zijn de inbouwspots 355° verdraaibaar en 60° kantelbaar. Het systeem is verkrijgbaar in lengtes van 2,5 of 3,5 meter. De esthetisch ogende kast is vervaardigd van gelakt aluminium en kan je krijgen in alle RAL-kleuren. Handig: de spots trekken 's avonds geen hinderlijke insecten aan.

Speciaal voor de koudere periodes – of tuinfeestjes tot in de vroege uurtjes... – bestaat er een variant met ingebouwde verwarming. Deze versie heeft een infrarood warmtestraler (2000 Watt). Als het te fris wordt, zet je gewoon de schakelaar aan. In een mum van tijd heb je het dan aangenaam warm, met een stralingsbereik van 16 m².

Daarnaast ontwikkelde Harol nog een derde versie van de Storelight II, die licht en verwarming combineert. Deze versie heeft bijkomend twee infrarood warmtestralers (1400 Watt) en 3 spots (20 W). Ideaal voor wie graag het maximum haalt uit de nazomer!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist