Harol patio's

Phoenix en Reverset

's Zomers in de tuin of op het terras genieten van de zon en gezelschap: een stukje levenskwaliteit dat we voor geen geld ter wereld meer willen missen. Maar in wisselvallig Nederland is een verwittigd man er twee waard, en met een patio bescherm je je tegen een te gulle zon én een plots opduikende regenbui. Zodat je zomerse humeur niet hoeft om te slaan in een donderwolk...

Als aanvulling op het bestaande gamma (9 modellen) zijn er nu ook 2 nieuwe, vrijstaande modellen met een horizontale dakconstructie. Beiden hebben een zelfdragende structuur en zijn volledig gemaakt van aluminium, voorzien van een motor met draadloze bediening. De patio Phoenix heeft een strak in V-vorm gespannen PVC-doek zonder helling, wat mogelijk maakt dat het water afwisselend afgevoerd wordt aan beide kanten. Bij de patio Reverse is de waterafvoer vanwege de lichte helling geïntegreerd in de structuur via de ingewerkte gootkit. Deze patio is eventueel ook geschikt om rondom af te schermen met het zijdelingse scherm SL 400 of screens. Al deze eigenschappen zorgen voor een vrijstaande, veilige en beschutte ruimte in de eigen tuin of terras.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Terrasoverkapping?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist