Een plissé hordeur

Waarom zou je die aanschaffen?

Velen van ons kunnen het zich nog wel herinneren. Dat aloude retro grijze vliegengordijn dat al jaren aan de sponning van de tuindeur hing. Vliegen hield het gordijn allang niet meer tegen. Tussen de flappen zat zoveel afstand dat vliegen er argeloos doorheen vlogen en de zelfklevende band werd inmiddels al met punaises vastgehouden. Volkomen nutteloos hing ‘ie daar. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel verschillende type horren die wél effectief zijn!

Naar dat armetierig ogende vliegengordijn hoeven wij gelukkig niet meer terug. Er zijn vele goede alternatieven die zowel vliegen als fijnstof tegenhouden. Denk maar eens aan een plissé hordeur! Schaf een Horrengigant plissé hordeur aan. Om deze redenen zult je er geen spijt van krijgen:

Een plissé hordeur is charmant
Een sfeervolle en charmante uitstraling. Daar zorgen plissé hordeuren voor. Deze stijlvolle afsluiting van uw deur is een perfecte oplossing voor het tegenhouden van fijnstof en vliegen. Plissé deuren hebben anders dan de meeste hordeuren gevouwen gaas in het aluminium of kunststof profiel. Dit zorgt er niet alleen voor dat de hordeur stijlvol oogt, maar het zorgt er ook voor dat de hordeur tegen een stootje kan. Gevouwen gaas is namelijk extra sterk.

 

Een plissé hordeur is effectief
Een plissé hordeur is een praktisch element voor elke huiskamer. Maar wie zegt dat plissé hordeuren alleen geschikt zijn voor huiskamers? Het klopt dat dit de ruimte is waar de meeste hordeuren worden geplaatst, maar ook wanneer je over een balkon beschikt op de eerste verdieping is het een goed idee om ook daar een plissé hordeur te plaatsen.

Een plissé hordeur is geschikt voor allerlei situaties
Kinderen willen wanneer het lekker weer is graag buitenspelen. Zij zullen de deur in en uit willen lopen wanneer het hen uitkomt. Waar de combinatie huisdieren-kinderen-hordeur in de meeste gevallen niet werkt, is dit anders voor een plissé hordeur. Deze horren hebben namelijk een greep over de volle lengte van de deur. Dit betekent dat deze op elke hoogte vast gegrepen kan worden. Dit maakt het openen en dichtmaken van de plissé hordeuren een gemakkelijke handeling.

Ook wanneer je een hond of kat in huis hebt is een plissé hordeur een prima aanschaf. Het is namelijk mogelijk om een plissé hordeur op hoogte aan te schaffen. Onder het plissé gaas kan dan een aluminium plaat worden gemonteerd waarin een zogenaamd pet screen kan worden geplaatst.  Hier kan vervolgens weer een kattenluik worden gemaakt. Jij blij én de kat blij

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist