een nieuw zonnescherm op maat

Optimaal genieten

Eén van de meest voorkomende zonwering is het uitval zonnescherm. Het biedt schaduw, maar belemmert niet het zicht naar buiten. Dankzij de lage aanschafprijs is dit een populaire zonwering die zorgt voor een aangename binnentemperatuur tijdens warme zomerdagen. Wil je een nieuw zonnescherm aanschaffen? Bekijk dan goed de mogelijkheden voor jouw situatie, zodat jij straks optimaal kunt genieten van een nieuw uitval zonnescherm op maat.

Zonwering op maat
Als je op zoek bent naar zonwering die geschikt is voor een voortuin, balkon of hoger gelegen raam, dan is een uitval zonnescherm dé ideale oplossing. Het is een voordelig alternatief voor een zonnescherm die schaduw binnen en buiten creëert, maar niet het zicht naar buiten belemmert zoals bij een screen of rolluik. Bij een uitvalscherm wordt het zonweringsdoek tegen je raam geplaatst waardoor je niet meer onder je uitvalscherm door kunt lopen. Let er dus goed op dat het scherm geplaatst wordt op een plek waar een vrije doorloop niet noodzakelijk is. Zoek je een zonnescherm die geschikt is voor je terras? Dan kun je beter kiezen voor een knikarm zonnescherm.

Breedte en uitval van het uitvalscherm
Er zijn veel verschillende soorten uitval zonneschermen. Dit betekend dat niet ieder scherm geschikt is voor jouw situatie. Het is belangrijk om van te voren de afmetingen op te meten en te bepalen hoeveel uitval het zonnescherm moet hebben. Omdat de uitvalschermen volledig op maat gemaakt worden kun je zelf de breedte en uitval van het scherm bepalen. Er zijn uitvalschermen met een maximale breedte van 7 meter, maar ook schermen met een maximale breedte van 8 meter. Daarnaast kan het scherm met een maximale uitval van 150 cm geleverd worden. Zorg daarom dat je goed weet hoe breed jouw uitvalscherm moet zijn zodat je zeker weet dat die past.

Personaliseer jouw uitval zonnescherm: +100 kleuren & dessins
Een uitval zonnescherm kun je helemaal persoonlijk samenstellen zodat deze goed past bij jouw tuin en huis. Zonneschermdoeken zijn verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren en dessins. Zo zit er altijd wel een kleur bij die bij jouw past. Ga bijvoorbeeld voor een strak en modern uitvalscherm in een effen kleur, zoals antraciet of zwart, of kies juist voor een klassieke grijs/wit gestreepte variant. Naast de keuze uit doekkleuren kun je ook de kleur van de cassette zelf bepalen. Deze kun je mooi afstemmen op de kleur van je kozijnen of gevel.
Naast uitvalschermen zijn er nog veel meer mogelijkheden binnen zonwering. Ben je op zoek naar buitenzonwering of wil je graag goed geadviseerd worden? INHUIS Plaza helpt je graag met het vinden van geschikte zonwering op maat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist