BRUSTOR B128

Minimalistische oplossing voor zonwering

De B-128 pergola is een minimalistische, aluminium terrasoverkapping met een zon- en regenwerend dak dat werkt op basis van de ZIP-screentechnologie. Het is een zonwering die zo wat tussen een terrasoverkapping en een knikarmscherm zit. Kort door de bocht is het product eigenlijk gebaseerd op het systeem van een knikarmscherm maar biedt het de voordelen van een terrasoverkapping. Dat betekent dat je van de B128 kan genieten in alle weersomstandigheden, het hele jaar door.

Door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders behoudt het doek een strak oppervlak en is het sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Het egale oppervlak en de minimale hellingsgraad van 15cm/m doet elke regendruppel snel afglijden naar de onzichtbaar geïntegreerde regengoot in het voorprofiel. Indien gewenst kunnen de steunpalen naar achter geplaatst worden om een oversteek te bekomen.

Gesloten beschikt u over een lichte, maar robuuste regen- en zonwering. Open verdwijnt deze lichte overkapping zo goed als onzichtbaar in het decor van uw terras.

De B-128 biedt heel wat mogelijkheden voor ledverlichting. Deze kan zowel in de zijgeleiders, de palen als onder de ondersteuningsbalk worden gemonteerd. Het dak regelt u in de hoogte, dankzij een optionele handbediende steunpaal. De B-128 aanbouwzonwering is ook beschikbaar als verandazonwering: B-128 veranda.

Nieuw: optioneel kan u kiezen voor een gemotoriseerde volant tegen de laagstaande zon ( werkt op zonnecel + batterij )

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist